Pontos időpontot kapott a Season X in-game eventje, rendhagyó menetrenddel készülhet az Epic

Pontos időpontot kapott a Season X in-game eventje, rendhagyó menetrenddel készülhet az Epic

Fortnite - A tizedik szezon in-game eventje vasárnap este lehet, a 11. szezon első napja pedig hétfőn, attól függően, hogy milyen hosszú szerverleállással készül az Epic.

Amióta a Fortnite megkezdte világhódító útját, semmi nem volt biztos benne, az Epic imád szó szerint mindent változtatni a játéka világában, mindössze egyetlen "kapaszkodója" volt a játékosoknak, az pedig a fejlesztők időbeosztása. Az esetek 99%-ban a heti frissítések mindig kedden vagy szerdán, az új szezonok csütörtökön, az in-game események pedig szombatok érkeztek. Nos, úgy fest, hogy most ez is változik, előreláthatóan ugyanis a Season X in-game eseménye vasárnapra esik, az új szezon pedig rögtön utána indulhat.

Az elmúlt napokban dögivel voltak leakek az esemény számlálóját illetően, most már azonban elérhető a hivatalos timer, méghozzá Dusty Depot rakétája felett lebeg.

A visszaszámláló hajszálpontosan jövőhét vasárnap, azaz október 13. este 20:00-ra mutat, így egy hét múlva ismét valami különleges eseményt élhetünk át.

A pontos történés még mindig kérdéses, teóriák vannak csupán, amelyek roppant vegyesek. Van olyan elképzelés, ami szerint a játék eddigi összes in-game eseményét átélhetjük majd újra csak alternatív befejezéssel. Lássuk be, ez egy picit talán nagy falat lenne még az Epic csapatának is, az azonban simán elképzelhető, hogy a rakéta a második kilövése alkalmával most nem tudja elhagyni a szigetet...

A közösség várakozásai, no meg a Battle Pass számlálója szerint is a szezon rögtön az esemény után véget ér, ami ha valóban így lesz, akkor az Epic ismét szakít a hagyományokkal.

Mi már nagyon várjuk a legújabb eventet, ti mire számítotok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!