Evolválódj a Shamannal a Doom in the Tomb első napján!

Evolválódj a Shamannal a Doom in the Tomb első napján!

Pakli ajánló a Shamanhoz a Doom in the Tomb esemény első napján.

A Doom in the Tomb esemény a Shaman számára rengeteg újdonságot hozott, így nemcsak az Evolve és Thing From Below jelenik meg a repertoárjában, hanem olyan semleges lényeknek is hasznát veszi, mint például Sylvanas Windrunner, The Curator vagy épp N'Zoth, the Corruptor. A tegnapi Theorycraft cikkünkben már belengettünk néhány hatékony paklit, de most következzen pár Shamanra kihegyezett összeállítás, amik az első napon már bizonyítottak.

Ha pedig mégis Warror paklit keresnétek a Shaman helyett, akkor fusd át beágyazott cikkünket, ahol három legendás Warrior paklit ajánlunk számotokra.

MJM's Quest Shaman

Kód: AAECAaoIBqbwAu/3AouFA7SXA72ZA+GoAwycAt4F7/ECtJEDxpkDu6UDz6UD1KUD1aUD+aUD2KkD1ckDAA==

Az amerikai e-sportoló a legjobb 10-ig menetelt ezzel a Quest Shaman paklival, és kiemelte, hogy az N'Zoth paklikkal szemben a Mind Control Tech tíz pontos választásnak bizonyult.

Theo's N'Zoth Deathrattle Shaman

Kód: AAECAaoICP8Fp+4C7/cCl4ADy4UD4aUD49ID5NIDC/4F9vACm/8CioUDjIUDrZEDipQDxZkDxpkDoaEDkKcDAA==

A pakliban ott virít Sylvanas Windrunner és N'Zoth, the Corruptor is, amik egy kontrollosabb ízt adnak a paklinak, -ami a maga 11.680 dust költségével a lista legdrágább darabjának számít.

Jambre's Token Shaman

Kód: AAECAaoIAvkD5qUDDtMBkwn28AKP+wKc/wL2igOMlAO0lwPGmQPUpQP5pQPYqQPUyQPVyQMA

Jambre nem bonyolította túl a paklit. Ez a Token Shaman új lapként az Evolve és Thing From Below duóját használja, teszi mindezt olyan hatékonysággal, ami a Legend 5-höz is elegendőnek bizonyult.

Kipróbáltátok valamelyik paklit az ajánlottak közül? Mennyire bizonyultatok eredményesnek velük?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!