Hasznosabb lett a horgászbot, már nem csak halakat, de az eldobott tárgyakat is

Hasznosabb lett a horgászbot, már nem csak halakat, de az eldobott tárgyakat is "kifoghatjuk"

Ki tudja, lehet, hogy lassan már az ellenfeleket is magunkhoz húzhatjuk vele.

Ahogy telnek a hetek a Patch Notes-ok hiánya egyre égetőbbé válik. Az elmúlt időszakban szinte minden fontos információt azzal kezdtünk, hogy ezt már rég ismernünk kéne, de sajnos az Epic úgy döntött, hogy inkább a játékosok fedezzék fel játék közben az újdonságokat, nem pedig egy posztban. Ez a logika egyébként nem lenne rossz, csakhogy a játék sokkal összetettebb, mint azt gondolták volna, sokan pedig robotpilóta módján játszanak már és szeretik ugyanúgy kezdeni és ugyanazokkal a fegyverekkel végigjátszani a meccset, hisz így van a legnagyobb esélyük a győzelemre. Emiatt most jó pár nap kellett ahhoz is, hogy egy játékos rájöjjön egy kisebb horgászbot buffra. A tárgy segítségével ugyanis már nem csak halakat, de a játékosok eldobott tárgyait is magunkhoz húzhatjuk, ahogy valószínűleg az alapanyagokat is, bár erről nem készült videó és sajnos egy hivatalos posztban sem olvashatunk róla.

You can now "Fish" weapons and items dropped on the ground! from r/FortNiteBR

Mindez egyébként rendesen megemelte a bot értékét legalábbis duo vagy éppen squad játékmódban, ugyanis sokszor lehetetlen elfutni néhány healért vagy erősebb fegyverét, amikor négy ellenfél túrja szét az építményeid. A bot segítségével viszont egy pillanat alatt magadhoz húzhatod, egy medkit vagy egy kis poti pedig egész harcokat dönthet el. A játék végső szakaszában a védett zónánk kívül maradó tárgyakról nem is beszélve.

Reméljük azért nem viszi túlzásba az Epic és pár frissítéssel később nem húzhatjuk magunkhoz fekvő csapattársainkat vagy éppen egy hajót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!