Ma este elrajtol a BlizzCon, de mire is számíthatunk Hearthstone fronton?

Ma este elrajtol a BlizzCon, de mire is számíthatunk Hearthstone fronton?

Több millió rajongó várja már, hogy mivel is készül a Blizzard a 2019-es BlizzConra, de nem csak a bejelentések miatt lesz érdemes követni a Hearthstone-nal kapcsolatos eseményeket.

November 1-3. között rendezik meg Anaheimben a 2019-es BlizzCont. Az esemény több szempontból is kiemelkedő, ugyanis nemcsak hatalmas bejelentésekre számíthatunk, hanem megcsodálhatjuk a világ legjobb cosplayereit és együtt szurkolhatunk az OW, SC2. WoW és Hearthstone kiemelkedő játékosainak. Mi vár ránk a CCG-k koronázatlan királyával kapcsolatban a következő napokban?

Hearthstone Grandmasters Global Finals

A világ legjobb kártyásai magyar idő szerint, 20:15-től csapnak a paklik közé, hogy eldöntsék ki lesz 2019 BlizzCon győztese, egyben világbajnoka, aki 200 000 dollárral távozhat a helyszínről. A ringbe nyolc kiváló játékos küzdötte be magát, de csak egyikük emelheti magasba a trófeát. PNC, Leaoh, Surrender és Casia az "A" csoportból, Liooon, tom60229, Fenomeno és bloodyíface a "B" csoportból juthat tovább az egyenes kieséses szakaszba. Megéri nézni az élő közvetítést, ugyanis ingyenes SoU pakkok várnak ránk!

Új kiegészítő és még ennél is több

Várhatóan a hajnali órákban bejelenti a Blizzard a 2019-es év utolsó nagy Hearthstone kiegészítőjét is, ami lezárja a trilógiát. A Rise of Shadows és a Saviors of Uldum mellé érkezhetnek az új lapok, de még mindig nehéz megtippelni, hogy pontosan milyen tematikában alkotta meg a Team 5 csapata a legújabb kártyákat.

Twitteren felbukkant egy olyan hír, hogy nem csak az új kiegészítővel kapcsolatban osztanak meg információkat Dean Ayaláék. Hogy pontosan mire is számíthatunk még? Jó lenne az in-game Tournament mód, jó lenne egy új versenysorozat a Masters Tour mellé, jó lenne újabb játékmód a HS-be, sőt az sem lenne utolsó, ha a WoW Classic után megjelenne a Hearthstone Classic, amiben csak a Basic és Classic lapok lennének használhatóak az eredeti értékek mellett! 5 manás Gadgetzan Auctioneer, két attackos Leper Gnome és a többiek rengeteg rajongót csábíthatnának vissza a HS kötelékébe.

Reméljük, hogy nem zavarja meg semmilyen incidens a BlizzCont és rengeteg izgalmas újdonsággal készül nekünk a világ egyik legnagyobb játékfejlesztője!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Kövess Minket!