Hirdetés

Itt a BlizzConos Diablo IV demó felvétele! - Rengeteg MMO-s vonással jön majd az új rész

Csak győzzük kivárni a megjelenést.

Hirdetés

Egy a Blizzardtól már megszokott minőségű cinematic előzetessel és némi játékmenet ízelítővel robbant be tegnap a BlizzConra a Diablo IV. A harmadik rész bajos, nem túl meggyőző indulása után, meg már csak a név miatt is rengetegen várták az új rész bejelentését és a játék újdonságait, amikből szerencsére van bőven.

Szakítva a hagyományokkal, a Diablo negyedik felvonása nem egy lineáris történetvezetésű játék lesz. Ha nem is összefüggő open world élményt kínál majd, de öt, egymással határos, roppant nagy pályát járhatunk majd be a történet során. Ezeken a helyszíneken viszont már mi döntjük el, hogy merre haladunk, teljes mértékben miénk lesz a felfedezés öröme.

A fő sztoriszál mellett persze számtalan mellékküldetés és különböző események is helyet kapnak majd a pályákon, ezeket pedig akár barátainkkal, akár egyedül, sőt, még ismeretlen játékosokkal is teljesíthetjük majd. A Diablo IV ugyanis erőteljes MMO vonásokat mutat. Folyamatos internet kapcsolat kell majd a játékhoz, hiszen a legkisebb településektől kezdve, a legnagyobb városokon át, egészen az egyes küldetésekig és eseményekig, mindenhol összefuthatunk majd a többi játékossal.
Így persze az is természetes, hogy ezúttal teljes mértékben testreszabhatjuk majd a karakterünk kinézetét, véletlenül se fogunk találkozni egy ugyanolyan barbárral a játékban, mint amilyenek mi is leszünk. Az is hatalmas újítás lesz, hogy a területeken ezúttal változnak majd a napszakok, sőt, még az időjárás is dinamikus lesz. Utóbbi, a fejlesztők ígérete szerint hatással lesz magára a harcra is.

Bár a Diablo IV fejlesztése még korai szakaszban jár, a BlizzConon már kipróbálható volt egy demó, amit Bluddshed videójában meg is nézhettek. 

Mennyire tetszik a Diablo IV az első információk alapján?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?