Itt a BlizzConos Diablo IV demó felvétele! - Rengeteg MMO-s vonással jön majd az új rész

Itt a BlizzConos Diablo IV demó felvétele! - Rengeteg MMO-s vonással jön majd az új rész

Csak győzzük kivárni a megjelenést.

Egy a Blizzardtól már megszokott minőségű cinematic előzetessel és némi játékmenet ízelítővel robbant be tegnap a BlizzConra a Diablo IV. A harmadik rész bajos, nem túl meggyőző indulása után, meg már csak a név miatt is rengetegen várták az új rész bejelentését és a játék újdonságait, amikből szerencsére van bőven.

Szakítva a hagyományokkal, a Diablo negyedik felvonása nem egy lineáris történetvezetésű játék lesz. Ha nem is összefüggő open world élményt kínál majd, de öt, egymással határos, roppant nagy pályát járhatunk majd be a történet során. Ezeken a helyszíneken viszont már mi döntjük el, hogy merre haladunk, teljes mértékben miénk lesz a felfedezés öröme.

A fő sztoriszál mellett persze számtalan mellékküldetés és különböző események is helyet kapnak majd a pályákon, ezeket pedig akár barátainkkal, akár egyedül, sőt, még ismeretlen játékosokkal is teljesíthetjük majd. A Diablo IV ugyanis erőteljes MMO vonásokat mutat. Folyamatos internet kapcsolat kell majd a játékhoz, hiszen a legkisebb településektől kezdve, a legnagyobb városokon át, egészen az egyes küldetésekig és eseményekig, mindenhol összefuthatunk majd a többi játékossal.
Így persze az is természetes, hogy ezúttal teljes mértékben testreszabhatjuk majd a karakterünk kinézetét, véletlenül se fogunk találkozni egy ugyanolyan barbárral a játékban, mint amilyenek mi is leszünk. Az is hatalmas újítás lesz, hogy a területeken ezúttal változnak majd a napszakok, sőt, még az időjárás is dinamikus lesz. Utóbbi, a fejlesztők ígérete szerint hatással lesz magára a harcra is.

Bár a Diablo IV fejlesztése még korai szakaszban jár, a BlizzConon már kipróbálható volt egy demó, amit Bluddshed videójában meg is nézhettek. 

Mennyire tetszik a Diablo IV az első információk alapján?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!