Olofmeister minden idők legsikeresebb profi CS:GO játékosa

Olofmeister minden idők legsikeresebb profi CS:GO játékosa

Öreg róka, nem vén róka.

Sorban hullottak el a legnagyobb esélyesnek tartott csapatok Koppenhágában. Az Astralis és a Liquid is csupán két meccset tudott nyerni, összetettben egyedül a Cloud9 ötösét sikerült megelőzniük. Nem várt párosítás alakult ki így a döntőre, hiszen a verseny utolsó mérkőzését a FaZe és a NiP játszotta.

Coldzera elmondása szerint napról napra lesznek egyre erősebbek, a médianapon adott interjújában kiemelte, hogy friss még a felállás és rengeteget gyakorolnak. Bár két pályán tudták legyőzni a NiP-et a döntőben, a svédek által választott Nuke szoros volt és inkább a NiP bukta azt el, mintsem a FaZe nyerte meg.

Ettől függetlenül a FaZe lett a koppenhágai BLAST Pro bajnoka, ami egyúttal rekordot is jelentett a csapat svéd sztárjátékosa, olofmeister számára. Ő az első profi játékos, aki karrierje alatt 25 trófeát emelhetett már a magasba. Soha, senkinek nem sikerült még ez előtte, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a most 27 éves svéd legenda a CS:GO eddigi legsikeresebb profi játékosa.
Érdekes egyébként, hogy mögötte nem sokkal van lemaradva a következő három játékos, akik egytől egyig svédek. 24 trófeával büszkélkedhet Xizt, valamint 23-mal GeT_RiGhT és f0rest. Hiába, a CS:GO hajnalát uraló svéd éra számottevőbb volt ilyen szempontból még az Astralis uralkodásától is. 

Reméljük megfelelő löketet ad ez a győzelem a FaZe játékosainak és 2019 utolsó versenyein még megörvendeztetnek minket néhány remek játékkal, akár bajnoki címekkel is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!