Ha az Epic nem ad, akkor majd a közösség - A Chapter 2 fegyverváltozási statisztikái

Ugyan a 2. fejezet már egy ideje megérkezett, de az Epic még mindig nem adott pontos infót arról, hogy miben változtak a fegyverek. Úgyhogy egy játékos most megcsinálta helyettük.

Már lassan egy hónapja, hogy a Fortnite 2. fejezete elindult és egyelőre az Epic nem adott pontos infókat arról, hogy miben változtak a fegyverek. Mindenki tudja nagyjából, hogy mi lett erősebb vagy éppen mi gyengült meg, de igazán nem tudjuk, hogy mit érdemes elkerülni vagy éppen többször felvenni, ha találkozunk vele a pályán.

Egy játékos, név szerint Tornorr vette a fáradságot és nekiállt mindent letesztelni és a kapott eredményeket egy képen összegyűjtötte. A Rocket Luancher például kevesebbszer jön majd szembe a pályán , viszont a sebzése, főleg Epic szinten megnőtt. A pisztolyok nagyobbat sebeznek úgy általában, a Compact SMG tárba kicsit kevesebb golyó fér, viszont gyorsabban lehet megtölteni és a Pump Shotgun kapott egy igencsak szép nerfet a számok alapján. A teljes listát az alábbi képen nézhetitek meg:

Ugyan a kép készítője nem sajnálta az időt, hogy elkészítse az elemzését, de azt nem lehet mondani, hogy az egész teljesen pontos, mivel ez nem a hivatalos Epic lista.  Maradjunk abba, hogy vélhetően ezek a pontos adatok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!