PenhaDani kvalifikálta magát a Hearthstone Masters Tour Arlingtoni állomására!

PenhaDani kvalifikálta magát a Hearthstone Masters Tour Arlingtoni állomására!

A magyar játékos több mint 400 induló közül jutott tovább a jövő januárban megrendezésre kerülő 250 ezer dollár összdíjazású versenyre. 

Ezen a hétvégén tartották a 2019-es BlizzCont, ahol a stúdió nem csak az új játékokat mutatta be a nagyközönségnek, de e-sport versenyeket is rendeztek. Hearthstone-ban például történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi, ugyanis a kínai Xiaomeng "VKLiooon" Li az első női játékosként megnyerte a versenyt. Érdekesség, hogy a játékos egy kvalifikációról indulva húzta be a trófeát, győzelmét pedig minden lánynak ajánlotta, akik arról álmodnak, hogy sikereket érnek el az e-sportokban. 

Habár a BlizzCon volt az utolsó nagy verseny idén, sokan már a jövőre készülnek, hiszen pörögnek a januárban megrendezésre kerülő, 250 ezer dollár összdíjazású Masters Tour Arlington selejtezői. Ezeken a kvalifikációkon rendszeresen indulnak hazai játékosok is és örömmel jelenthetjük, hogy Magyarország egyik legsikeresebb Hearthstone játékosának számító PenhaDani ma hajnalban megnyerte az egyik ilyen versenyt, biztosítva helyét a döntőben. A Team Plague játékosa 426 játékos közül bizonyult a legjobbnak, a döntőben pedig a compLexity Gaming színeiben versenyző dán Crane333-at verte meg. A győztes paklik a következők!

Evolve Shaman: AAECAaoIBPkDjIUD5qUD+aUDDdMBkwn28AKP+wKc/wL2igOMlAO0lwPGmQP0mQPUpQPYqQPVyQMA

Combo Priest: AAECAa0GBqUJ+wzl9wLQ/gKnhwOppQMM+ALlBPYH1QjRCtIK8gz3DK+lA9KlA/2nA4SoAwA=

Tempo Rogue: AAECAaIHBrICrwSbBbSRA5KXA9zSAwy0Ae0CzQOXBogHx/gCj5cDkJcD+5oD/poD9acD3dIDAA==

PenhaDani nem bízta a véletlenre a pakliválasztást és a kvalifikációnak a jelenlegi legerősebb listákkal vágott neki, itt ott azonban változtatott pár tech lappal a mirror meccsekre való tekintettel, ami be is jött neki. A  Érdekesség, hogy Facebook oldalán megosztott egy rendkívül hasznos tanulságot is, amit az alábbi bejegyzésben tudtok megtekinteni. 

Gratulálunk PenhaDaninak a győzelemhez és sok sikert kívánunk neki a Masters Tour Arlington versenyen!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!