Beléphet a CSGO világába a Gen.G!

Beléphet a CSGO világába a Gen.G!

A LOL-ban jártas szervezet most a CSGO-ban próbálhat szerencsét.

A Gen.G egy világhírű szervezet, akik rengeteg játékban képviseltetik magukat, ezek közül a leghíresebb a League of Legends csapatuk, de ezen kívül rendelkeznek még Fortnite, NBA 2K és Overwatch csapattal. Most viszont úgy tűnik, hogy CSGO csapattal gyarapodhat a palettájuk.

A DBLTAP riportjában került szóba az egész történet, miszerint a Cloud9 két játékosát, autimatic-et és daps-et is elcsábíthatják. Ebből kiindulva egy nemzetközi csapatra gondolhatunk, ugyanis az észak-amerikai duó mellett a legvalószínűbb SHiPZ érkezése lenne, aki jelenleg a CR4ZY játékosa. Azért is lehet esélyes ez az egész igazolás, ugyanis a C9-nek nagyon nem jött ki jól a lépés az elmúlt időszakban és minden bizonnyal autimatic és daps is már egy ütőképesebb gárdára vágyik. Utolsó helyezést értek el az EPL 10. szezonjában, sőt a koppenhágai Blast Pro Series-en is a tabella alján zártak. 

SHiPZ a CR4ZY rifler játékosa mostanában nagyszerű formát mutat, a rotterdami DreamHack Opent sikeresen meg is nyerték. Több forrásra hivatkozva a C9-en belül konfliktusok is kialakultak már, így abszolút nem lenne óriási meglepetés, hogyha feloszlana a jelenlegi ötös. 

A Gen.G-nek korábban sosem volt CS csapata, 2019-ben COD gárdát már magukévá tudtak, viszont a franchise rendszer megjelenésével ez sem tartott túlságosan sokáig. A háttérbeli támogatással biztosan nem lenne baj a szervezetnél, a kérdés immáron az, hogyha valóban leigazolják ezt a három kiszemelt játékost, akkor ki lehet még az a plusz kettő, akik teljessé tehetik a felállást? 

Ti kiket tudnátok még elképzelni a Gen.G lehetséges CSGO csapatában?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!