Salamander, Grim Ravens és Alucard diadalmaskodott az őszi MondoConon!

Salamander, Grim Ravens és Alucard diadalmaskodott az őszi MondoConon!

Rainbow Six Siege-ben, League of Legendsben és Hearthstone-ban avattak bajnokot az őszi MondoCon offline döntőiben.

November első hétvégéjén rendezték a MondoCon - PC Guru Show őszi rendezvényét, ahol három e-sport játékban avattak bajnokot. Az R6S, LoL és HS legjobbjainak mérkőzései élőben és streamen is követhetőek voltak, az érdeklődésre ezúttal sem lehetett panasz. Röviden összefoglaltuk a három döntőt!

Rainbow Six: Siege

Nézd meg GamingIsFunHUN MondoCon 2019 ősz R6S Kupa - Döntő // Salamander vs. Looking For Org // Élőben a Hungexporól // !charm !lan című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Két kiváló csapat mérkőzött meg egymással a BO3-as fináléban, de csak az egyikük emelhette a magasba a bajnoknak járó kupát. A Looking for Org (ex-LvL Up) nagyszerűen kezdte az első pályát, Clubhouse-t és hatalmas rohammal tudta csak megfordítani a Salamander ötöse a mérkőzést. Végül 7-5-tel fordulhattak a csapatok a második pályára, ami az LfO-é volt. Hiába azonban a "hazai pálya előnye" sokkal összeszedettebben játszott a Salamander és viszonylag simán, 7-3-ra hozták Coastline-t.

Bajnok: Salamander

League of Legends

Nézd meg esporthuLOL MondoCon - PC Guru Show '19 Ősz - LoL döntő - Grim Ravens vs. mixexmixev2 [BO5] című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A Wild és Wild Academyből összeállt mixekmixev2 és a Grim Ravens elképesztően szoros és végig kiélezett Bo5-ben döntötte el a bajnoki cím sorsát. A kezdeti előnyt Loxigarék tudták megszerezni, ugyanis Fear hatalmasat játszott a Tristana middel. Soráék végül úgy tudtak visszajönni a meccsbe, hogy kitiltották Tristanát és ötödik meccsre kényszerítették ellenfelüket. Az utolsó meccsen a kevésbé fáradt csapat játszott sokkal meggyőzőbben, így a Grim Ravens öt óra játék után, 3-2-vel zárta le a párharcot.

Bajnok: Grim Ravens

Hearthstone

Nézd meg esporthuhs MondoCon x PCGURU Show - Őszi döntő - Huby vs XxAlucardxX [BO5] című tartalmát a twitch.tv weboldalon

XxAlucardxX életében először játszhatott offline döntőben, de ez nem akadályozta meg abban, hogy sokkal tapasztaltabb társával felvegye a kesztyűt. Huby második MondoCon bajnoki kupájára hajtott, de Alucard nagyszerűen látta meg a line-okat, miközben a szerencse sem pártolt el tőle. A 3-1-es végeredmény jól mutatja, hogy egy meglepetés Mech Hunter, Quest Rogue és Quest Priest lineup is képes diadalmaskodni az Evolve Shaman - Highlander Hunter - Highlander Paladin - Combo Priest - N'zoth Warrior versenymetában.

Bajnok: XxAlucardxX 

Gratulálunk minden résztvevőnek, döntősnek és bajnoknak. Köszönjük, hogy követtétek az eseményeket a helyszínen és a streameken!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!