VR-ban is lehet nézni az IEM Peking döntőjét!

VR-ban is lehet nézni az IEM Peking döntőjét!

Rendhagyó módon is követhetjük a kínai verseny döntőjét!

A héten rendezik az IEM pekingi állomását, ahol 8 csapat méri össze tudását, először egy csoportkör keretein belül, azt követően pedig az egyenes kieséses szakaszban találkoznak egymással. Az elődöntőket szombaton reggel rendezik, míg a döntőt vasárnap 8:30-kor. 

A szervezők próbálnak egy kicsit eltérni az átlagostól és egy egyedi versenyt szervezni, ezért is lehet majd a döntőt egy elég rendhagyó módon követni. Ez nem más, mint az, hogy akár VR-ban is nézhetjük a finálét. Ha valaki rendelkezik Oculus Quest-tel, vagy Go-val akkor az Oculus Venues applikáción keresztül tudjuk követni az eseményéket. Ha valaki nem szeretne emiatt korán kelni, neki sem kell aggódnia, ugyanis egy highlight videó is felkerül majd az Oculus Venues-be, ahol visszanézhetjük a legszebb pillanatokat. Természetesen tudunk beállítani egy emlékeztetőt, ezt ITT tudjátok elérni. Ha viszont a legjobb pillanatokra vártok, akkor azt IDE KATTINTVA tudjátok megtenni. 

Egyébként régebben a LOL próbálkozott hasonlóval, viszont huzamosabb ideig nem vezették be. Érdekes megoldást választottak, ugyanis a képernyő közepén lehetett nézni az igazi streamet, viszont emellett többféle helyszínről saját szemszögünkből követhettük az eseményeket. Ezek után kíváncsian várom, hogy a CSGO-ban hogyan fogják ezt megoldani, viszont érdemes egy próbát tenni vele.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!