Rögtön az első meccsén rekordot döntött a 100 Thieves

Rögtön az első meccsén rekordot döntött a 100 Thieves

Tökéletesen mutatkozott be az új 100 Thieves.

Magyar idő szerint, ma hajnalban indul el az IEM Beijing. A csapatok már pár napja Kínában vannak, aki követi őket a különböző közösségi média oldalakon, az máris betekintést nyerhetett a csodás kelet világába, ahol többek között az új 100 Thieves is megméretteti magát.

Aki lemaradt volna a múlt hét történeseiről, annak annyit kell tudni, hogy a 100 Thieves visszatért, méghozzá egy elég ütős felállással. Gyakorlatilag felvásárolták a Renegades csapatát, így a Liazz, jkaem, Gratisfaction, AZR, jks ötös is ott lehet a kínai versenyen, most már 100 Thieves színekben. A bemutatkozás pedig akarva sem sikerülhetett volna jobban, nem csak, hogy megnyerték első meccsüket a srácok, de még egy vicces, házon belüli rekordot is felállítottak.

Első ellenfelük az az ENCE volt, akik most már hónapok óta ígérik, hogy újra olyan erősek lesznek, mint idén év elején. Eddig ebből nem sokat vettünk észre, a suNny-Aleksib csere 2019 legrosszabb döntésének tűnik. Az új csapattal felálló 100 Thieves ellen sem volt esélyük, Infernon 3-16-ra, Trainen pedig 13-16-ra kaptak ki AZR-éktől. Mindez pedig egy vicces rekordot is eredményezett.
Az új 100 Thieves ugyanis máris megdöntötte az előző felállás rekordját, van egy lejátszott meccsük LAN-on, ráadásul győzelemmel zárták azt. Anno, 2017-ben a PGL Major ezüstérmes Immortals csapatát vásárolta fel a 100 Thieves, akikkel nem egészen két hétig volt élő szerződésük. Egyetlen lejátszott meccs nélkül dobták a srácokat, hogy aztán közel két évig teljesen eltűnjenek és végül a Renegades játékosainak megvásárlásával térjenek vissza.

Mit gondoltok, mire lehet majd képes ez a 100 Thieves?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!