Hirdetés

Az Item Shop szavazások nem épp úgy működnek, ahogy a játékosok azt várták

Némiképp az Epic Games eltért a maga terveitől.

Hirdetés

Az Epic Games szeptemberben jelentette be, hogy egy új funkcióval dobják fel a Fortnite Item Shop rendszerét. A Community Choice névre keresztelt "esemény" egy szavazás, amivel a játékosok jelezhetik a fejlesztőknek, hogy melyik skint látnák a legszívesebben az Item Shopban. Az Epic bejelentése szerint ez a funkció a korábbi skinek visszatérésére irányulna, ám többször is előfordult már, hogy új skinek érkezését szavaztatták meg a közösséggel. Már szeptemberben is volt egy ilyen szavazás, a két vesztes skint pedig azóta se láttuk. Néhány játékos pedig igencsak hiányolja őket...

A szeptemberi szavazáson az alábbi kinézetek kerültek terítékre.

A közösség itt Ragsy megjelenésére voksolt nagyobb többséggel, így a posztapokaliptikus rózsaszín katonamackó vált elérhetővé, Bash és Brite Blaster pedig visszakerült az Epic meg nem jelent skinjeinek "polcára". Azóta egy bő hónap eltelt, szezonváltásunk is volt, ezeknek a skineknek pedig se híre sem hava. A kérdést JazziBean vetette fel a tegnapi szavazás margójára a Fortnite Reddit oldalán, ugyanis a játékosokat masszívan megosztotta a szavazás.

Sokan Bash megjelenésében bíztak (ő is nyert végül, így a bokor csávó vásárolható meg a Shopban), mások viszont a cowgirl, Rustler debütálásában reménykedtek. Az Epic Games egy szóval sem említette, hogy a szavazáson vesztes skinek nem jelennek majd meg, és igazából logikátlan is lenne, hiszen időt és pénzt öltek az elkészítésükbe, a közösség néhány tagjában viszont felmerült ez is.

Az Epic Games logikája sokszor kifürkészhetetlen, és szinte biztos, hogy valamilyen üzleti technika áll az ügy mögött, ám ez még nem jelent vigaszt azoknak a játékosoknak, akik mondjuk Bash-t, vagy Rustlert akarták volna megvenni.

Ezenfelül az is szúrja a játékosok szemét, hogy az Epic Games visszatérő skinek megszavazására promózta be a funkciót, nem pedig új skinekére. Érdekesség egyébként, hogy Bash helyet kapott a játék egyik töltőképernyőjén, Rustler pedig feltűnt a Chapter 2 trailer videójában.


A kérdés tehát inkább az, hogy vajon mégis mikor fognak bejönni ezek a kinézetek? Lehet, hogy csak skinek, azonban vannak szép számmal játékosok, akik várnak a megjelenésükre.

Ti mire szavaztatok a tegnapi Community Choice esetében?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?