E-sport streaming kánaán indult Juked néven!

E-sport streaming kánaán indult Juked néven!

Egy weboldal, ahol az e-sport szerelmesei biztosan nem fognak unatkozni.

A Juked elnevezésű san-francisco-i székhelyű startup egy különleges ötlettel állt elő, amely most a következő szintre nőtt. Egy merész húzással fogták és egy weboldalba sűrítették az összes éppen látható e-sport közvetítést. Az nyílt béta állapotban lévő honlap egyébként már teljesen nézhető és a frappáns felépítés remek lehetőséget kínál az e-sport versenyek kedvelőinek.

A cég 2019 februárjában alakult, és a céljuk, hogy felkutassák, közzétegyék és minél érdekessen tálalhassák a nézők számára az e-sport eseményeket, a hangsúly pedig az egy helyen való elérhetőségen van. Induláskor az alábbi játékok lesznek elérhetőek: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Overwatch, Rocket League, Smash Bros. Ultimate & Melee, StarCraft II, Call of Duty: Modern Warfare, Hearthstone, Fortnite, Street Fighter V, Tekken 7, Mortal Kombat 11, World of Warcraft, Rainbow Six Siege, StarCraft: Brood War, FIFA, Apex Legends, Teamfight Tactics, Magic: The Gathering, és Quake Champions.

A weboldal itt érthető el: juked.gg!

"A nyílt béta november 7-én elindult. Nagyon izgatottak vagyunk és reméljük a Juked oldala sokat segít majd a rajongóknak, hogy az általuk imádott e-sport eseményeket és csapatokat könnyűszerrel követni tudják világszerte. Olyan rendezvényekkel és tornákkal is találkozhatnak, amiről esetleg nem is értesültek." - nyilatkozta az indulás napján Ben Goldhaber, a cég társigazgatója.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!