Hirdetés

2019 legőrültebb meccse - Így fordítsd meg a csatát lehetetlen helyzetből 78 HP-val!

Hihetetlen fordulatokban bővelkedő Object 430 mérkőzés, ahol az RNG megvillantja foga fehérjét.

Hirdetés

Ha a World of Tanks és az RNG, azaz a véletlenfaktor egy mondatban szerepelnek, akkor mindenki sejtheti, hogy valami egészen elképesztőnek lesz a szem- és fültanúja. A DezGamez által bemutatott Object 430 mérkőzés iskolapéldája annak, hogy kedvenc tankos játékunkban még a leglehetetlenebb helyzetből is győztesen jöhetünk ki, ha mellénk szegődik az RNJesus.

Alighanem ez az Object 430 mérkőzés tartalmazza 2019 legőrültebb egybefüggő jelenetsorait. A teljesség igénye nélkül bummcyk, a szovjet közepes tank parancsnoka az átlagsebzésétől jóval több HP-val rendelkező táras tankot semmisít meg egy lövéssel, a legmagasabb páncélátütési értékkel rendelkező lövedéket pattintja le játszi könnyedséggel, sőt még a robbanó lövedéket is lepattintva magáról menetel a győzelem felé, -holott alapesetben szinte esélytelen lenne ez a forgatókönyv.

A World of Tanks RNG nélkül

A témánkhoz szorosan kapcsolódik A World of Tanks RNG nélkül című cikkünk, amiben épp azzal a témával foglalkozunk, hogy a játék minden aspektusában jelenlévő véletlengenerátor, az RNG vajon jót tesz-e a játékmenetnek. Mindenki egyéni belátására bízzuk, hogy miképp vélekedik erről a kérdéskörről, de az bizonyos, hogy RNG nélkül ilyen eredmények nem születhetnének.

Neked milyen volt a legszerencsésebb csatád eddigi pályafutásod alatt?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Alexis 6 hónapja
  a rng teszi teljesen komolytalanná az egész játékot
  0 0 Válasz
 • nyisa70 6 hónapja
  Az én szemembe megint csak annyit ér ez a videó aki fizet az nyer, és oda lő ahova céloz én az utolsó ki lőtt tanknál 5 bőll 3 szór tuti hogy a sziklába ment volna. Semmi extra nem volt ebbe be mutatásban. Én meg az ellen videót tudnák csinálni hogy én jó helyre célzok és mégse oda megy. De tudom a szem ellenzős legények azt is meg tudnák magyarázni.
  0 0 Válasz
  • gunterland1 6 hónapja nyisa70
   Nekem van prém fiókom, és számtalanszor megy a lövedék sziklába, földbe, alá fölé mellé. Ugyanez a helyzet a prém nélküli fiók esetén is. Különbséget nem vettem észre. Egyetlen egy dolog van, ami feltűnt már régóta,(függetlenül a prém fióktól) csak figyeljétek meg: Nagyobb eséllyel meg a lövésed a célkör közepébe amikor látod az ellenséged sziluettjét, mint amikor csak vakon tüzelsz mondjuk egy bokorba. Például KV-2 nél nagyon érződik, próbáljátok ki. Aztán lehet csak bebeszélem magamnak :D Visszatérve az alap felvetésedhez, szerintem azért gondolod így mert a mellélövéseket jobban megjegyzi az ember, mint amikor simán betalálsz. :)
   0 0 Válasz
   • nyisa70 6 hónapja gunterland1
    Ezt nem gondolom így van, Ezzel nem azt akarom állítom hogy egyáltalán nem kell tudni játszani. Volt rá példa az xvm szerint hogy lila játékost szarrá lőttem akkor az elfelejtett játszani? Ja a válasz rossz napja van ami még szokott lenni a csapat a szar.
    0 0 Válasz
  • Ergo_Proxy_ 6 hónapja nyisa70
   Régen mindig prémium fiókkal játszottam, most már elég casualben nyomom, már egy éve nem használok prémium fiókot, semmi különbség nincs, ez is csak egy *** konteo. Mindenkinek mennék mellé lövések, ahogy bekocázott pixel shot-ok is szoktak lenni.
   0 0 Válasz
 • nyisa70 6 hónapja
  Tegnap este játszottam a rangsorolt csatát 5 csatába egymás után be dobott a BIG NOOB játékossal 1 szer vele 4 szer ellene. win8 neki XX de az ég adta világon nem csinált semmit 1500-2000 hp lőtt hátul kempelt, de mindig győzött. Ilyenek le tudják 2-3 nap alatt a rang csatát én meg egész délután este 11 ig csak a 2 divizio 4-és a 6 között ugráltam.
  0 0 Válasz
  • Alexis 6 hónapja nyisa70
   tegnap 3 xp hiányzott,hogy meglegyen 7. gondolom ma szépen leépit majd a program :)
   0 0 Válasz
 • nyisa70 6 hónapja
  Írhatnám hogy *** gyerekeknek olcsó játék, de nem olcsó ha jót akarsz játszani. Ma a második legény is be fürdött akinek oda adtam a profilom 10 csatából 10 bukott a rang csatába. Ennyit a nagy szájú fizetős legénykékről.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?