2019 legőrültebb meccse - Így fordítsd meg a csatát lehetetlen helyzetből 78 HP-val!

2019 legőrültebb meccse - Így fordítsd meg a csatát lehetetlen helyzetből 78 HP-val!

Hihetetlen fordulatokban bővelkedő Object 430 mérkőzés, ahol az RNG megvillantja foga fehérjét.

Ha a World of Tanks és az RNG, azaz a véletlenfaktor egy mondatban szerepelnek, akkor mindenki sejtheti, hogy valami egészen elképesztőnek lesz a szem- és fültanúja. A DezGamez által bemutatott Object 430 mérkőzés iskolapéldája annak, hogy kedvenc tankos játékunkban még a leglehetetlenebb helyzetből is győztesen jöhetünk ki, ha mellénk szegődik az RNJesus.

Alighanem ez az Object 430 mérkőzés tartalmazza 2019 legőrültebb egybefüggő jelenetsorait. A teljesség igénye nélkül bummcyk, a szovjet közepes tank parancsnoka az átlagsebzésétől jóval több HP-val rendelkező táras tankot semmisít meg egy lövéssel, a legmagasabb páncélátütési értékkel rendelkező lövedéket pattintja le játszi könnyedséggel, sőt még a robbanó lövedéket is lepattintva magáról menetel a győzelem felé, -holott alapesetben szinte esélytelen lenne ez a forgatókönyv.

A World of Tanks RNG nélkül

A témánkhoz szorosan kapcsolódik A World of Tanks RNG nélkül című cikkünk, amiben épp azzal a témával foglalkozunk, hogy a játék minden aspektusában jelenlévő véletlengenerátor, az RNG vajon jót tesz-e a játékmenetnek. Mindenki egyéni belátására bízzuk, hogy miképp vélekedik erről a kérdéskörről, de az bizonyos, hogy RNG nélkül ilyen eredmények nem születhetnének.

Neked milyen volt a legszerencsésebb csatád eddigi pályafutásod alatt?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.