Egymásnak feszült YNk és tarik a Faze és az Evil Genius meccse közben

Ezúttal az amerikaiak voltak a hangoskodás 'elszenvedői'.

Nem csak a 100 Thieves, de a FaZe is remekül kezdte az IEM Beijing szereplést. Az ausztrál többségű csapat rögtön első meccsén felállított egy vicces rekordot, ma pedig már be is jutottak a rájátszásba. A FaZe pedig átmentette a jó formáját a BLAST Pro Series Koppenhágáról és két gyors pályán tudták megverni a HLTV ranglista jelenlegi első helyezettjét, az Evil Geniusest.

Két csúnya vereségbe szaladt bele az EG, Nuke-on (7-16) és Dust2-n (6-16). Pontosan tudjuk, hogy amerikai játékosok, különösen az EG tagjai szeretik magukat kiabálással, beszólogatással boostolni, most azonban visszanyalt a fagyi. Ezúttal YNk, a FaZe edzője volt a hangosabb. Dust2 egyik roppant szoros köre után kiabálta át tariknak, hogy "Hé tarik, erről nem az asztal tehet."

Vagy most is az asztalt csapkodta mérgében az amerikai játékos vagy még a StarSeries 8. szezonjára utalt vissza a szerb edző, ahol tarikot nagyon szépen ejtette át flusha és ahol szintén kapott egy-két pofont az asztal. 

A Faze pedig megtartott a remek formáját, hiszen a B csoportból a Vitality jutott tovább elsőként, a TYLOO győzelem nélkül esett ki, az utolsó továbbjutó helyért, pedig újra a FaZe és az EG küzdött meg. Itt már sokkal halkabb volt a két csapat, pedig a meccs sokkal szorosabb volt. Mindkét csapat megnyerte a saját pályáját, Dust2-n pedig egy roppant szoros, fej-fej mellett haladó meccset játszottak a csapatok, ahol végül a Faze játékosai csak hosszabbításban tudták legyűrni ellenfeleiket.

Az IEM Beijing négy legjobb csapata és az elődöntők párosításai:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!