Rocket League: Sok egyébbel együtt a Beat Saber itemjei is a raktárunkban

Rocket League: Sok egyébbel együtt a Beat Saber itemjei is a raktárunkban

Aki a Beat Sabert is kedveli, az ezt már Rocket League-ben is kifejezheti.

A Rocket League, a Monstercat, valamint a Beat Saber egyezséget kötött, hogy egyesült erőikkel mindkét játékban plusz tartalommal gazdagodhassanak a játék tulajdonosai. Azaz a Rocket League egyes zenéire most már a Beat Saberben is játszhatsz, valamint különböző Beat Saber-ben található tárgyakkal az autódat is személyre szabhatod.

A Beat Saber egy VR-játék, amelyben zenére az eléd folyamatosan érkező blokkokat kell lecsapnod fénykardoddal, melyeket a VR-szetted "kontrollereivel" tudod kezelni. Aki eddig a Rocket League-gel és a Beat Saber-rel is játszott, a folytatásban különböző Rocket League-es zenékre is kaszabolhatja a blokkokat, ezek a zenék pedig a következők (a dal címére kattintva megnyílik annak Spotify-oldala):

Ahhoz, hogy ezeket a számokat elérd a Beat Saberben, ehhez meg kell vásárolnod a Rocket League x Monstercat Music Packot. Ez 8.99 dollárért meg is vásárolható Steamen, az Oculus Store-ban, vagy a PlayStation Storeban. Ráadásul aki épp ezekre a zenékre ropja, a pálya háttere a Champions Field arénára is fog hasonlítani.

A Rocket League szerelmesei sem maradnak le sok mindenről. Mostantól egy bejelentkezést követően máris elérhető egy topper és egy boost, amely a Beat Saberben lekaszabolni szándékozó blokkokat ábrázolja, és a játék megnyitása után máris raktáradat gazdagítja.

Mit gondoltok ezekről az új tartalmakról? Oszd meg véleményed hozzászólásban! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez további tartalmakért: Esport1 közösség

Rocket League Hungary FB-csoport

Beat Saber Hungary FB-csoport

Kövess Minket!