Úgy néz ki, hogy a brazilok legnagyobb ellensége a homok

Úgy néz ki, hogy a brazilok legnagyobb ellensége a homok

Valószínűleg nem Dust2 coldzera kedvenc pályája.

Az Astralis és a FaZe játszotta az IEM Beijing második elődöntőjét, miután az elsőben 2-1-es eredménnyel nyert a 100 Thieves. Két pálya között pedig elolvashattátok coldzera tegnapi interjúját, amit a csoportkörök lezárása után adott a HLTV-nek.

Ebben az interjúban számtalanszor kiemelte coldzera, hogy bár még csak két hónapja játszanak együtt, meg van elégedve az eddigi munkájukkal. Folyamatosan fejlődnek, napról napra jobbak és jobbak lesznek, hiszen rendszeresen javítják a hibáikat. Az Astralis elleni meccset pedig izgatottan várta, hiszen "Az Astralis ellen játszani mindig jó. Nem számít az eredmény, mindig sok tapasztalatot lehet szerezni ellenük."
Hát valamennyi tapasztalatot biztosan szereztek most is, de nem tették zsebre azt, amit a dánoktól kaptak. Két nagyon gyors és nagyon könnyű pálya alatt nyerte meg a meccset az Astralis. Dust2-n 16-0-át, Nuke-on pedig 16-2-t adtak a FaZe-nek. Ennyire nagy pofonba mindig rossz beleszaladni, ugyanakkor coldzerának már biztosan nem ismeretlen a 16-0-ás eredmény.
Profi karrierje alatt négy alkalommal is veszített már ekkora különbséggel, mindezt négy különböző csapat színeiben, mind a négyszer Dust2-n, ráadásul három alkalommal 6-16-os statisztikával zárt a brazil. Az összeesküvések hívői máris hibát látnak a mátrixban és valóban, egyszerűen ekkora véletlennek nem lenne szabad léteznie. Nagyon úgy tűnik, hogy coldzera és Dust2 ősi ellenségek, innentől kezdve pedig nem lennénk meglepve, ha a FaZe azonnal bannolná majd a pályát.

Viccet félretéve, sokat kell még fejlődnie a FaZe-nek, ekkora különbséggel nem lenne szabad kikapniuk, főleg ha coldzera, a csapat egyik sztárjátékosa magabiztosnak és erősnek érzi az egész csapat játékát. Beijingben pedig így egy Astralis - 100 Thieves döntőt láthatunk majd holnap, ami tengernyi izgalmat rejt magában.

Mit gondoltok, az ex-Renegades rögtön megnyeri az első versenyt, ahová már 100 Thieves színekben érkeznek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!