Épp csak megjelent, a közösség máris új style-okat készített Bushrangerhez

Épp csak megjelent, a közösség máris új style-okat készített Bushrangerhez

Az elsőre inkább fának, semmint bokornak tűnő karakter szinte ordít egy karácsonyi style-ért.

Néhány nappal ezelőtt az Epic Games tartott egy újabb Community Choice eseményt, amikor is a közösség három új kinézet közül választhatott egyet, amit aztán az Epic Games betett az Item Shopba. A győztes a mindig vidám arcú Bushranger lett, aki egy elég egyedi karaktere a Fortnite világának.

A közösségnek nagyon megtetszett ez a különleges szereplő, feltehetően elég sokan bevásároltak belőle, és már akadt olyan is, aki új style-okat tervezett neki az évszakoknak megfelelően.

Yupoxjr tavaszi, őszi és téli verziója azonnal megtetszett nekünk, de van olyan alkotó kedvű játékos, aki a közelgő ünnepekre öltöztette fel sokak kedvenc fa csávóját, Sharktoofs karácsonyfa díszekkel látta el.

Christmas Bushranger from r/FortNiteBR

Bushranger tulajdonosként én kifejezetten örülnék bármelyik verziónak, a kék Winter forma talán egy picit jobban is tetszik, mint a karácsonyi díszes. Köztudott, hogy az Epic Games szeret már meglévő skinekre is kiadni egy-két új formát, hogy felfrissítse azokat, szóval ezek az elképzelések abszolút reálisak lehetnek.

Nektek tetszenek ezek a style-okat?

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!