Brutális kört hozott a Complexity legújabb igazolása - poizon 1v5 videó

Brutális kört hozott a Complexity legújabb igazolása - poizon 1v5 videó

Aggódhatnak az ellenfelek, ha így játszik majd tétmeccsen is.

Pár nappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy újra teljes a Complexity felállása. K0nfig és poizon érkezett a csapathoz, velük kiegészülvén a CEO is bizakodóan tekint a jövő elé, talán csak a szurkolók nem.

Sok véleményt olvastam, amik szerint két gyenge, másodosztálybeli játékost igazolt az amerikai szervezet, volt akinek az sem tetszett, hogy így európai többségűvé vált a Complexity. Tény, hogy k0nfig nem a dán élvonalban játszott a Complexity előtt, ahogy poizon sem a legrangosabb csapatból érkezett, de bőven bizonyítottak már mindketten.

poizon (középen) a WESG 2018 győzteseként (forrás: hltv.org)

Én személy szerint, kettőjük közül poizont tartom erősebb játékosnak, szerintem benne több lehet, mint dán társában. A kérdés csupán az, hogy gyakorlással poizon is tud-e annyira stabil játékot nyújtani, mint k0nfig? Az idő választ ad majd erre, az biztos, hogy a 20 éves bolgárnál nincs hiány tehetségből. ezt mutatja az az 1v5 is, amit ugyan 'csak' FPL-ben, de lehozott csapatának.

Sajnos arra még várnunk kell, hogy tétmeccsen is ilyeneket lássunk poizontól, hiszen hiába van kész az új Complexity, a csapat inkább visszamondta az EPL szereplést is és teljes erővel a 2020 szezonra, abból is az első Major Minor tornájára készülnek.

Nektek, hogy tetszik az új Complexity? Képes lehet majd megállnia a helyét, akár az EU Minoron is?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!