Jarvis több tízezer dollárt keresett a bűnbocsánat videójával

Jarvis több tízezer dollárt keresett a bűnbocsánat videójával

A bant követően Jarvis életében egy új fejezet kezdődik, így beszélt a következő lépéséről is.

FaZe Jarvis sztoriját valószínűleg már rengetegen ismerik, a 17 éves játékos perma bant kapott az Epic Games-től, miután Youtube csatornájára feltöltött egy videót, amelyben sima Solo mérkőzésen aimbotot használ.

A bant követően Jarvis közzétett egy újabb videót a Youtube csatornáján, amelyet azóta több mint 10 millióan néztek meg. A CNN számolt be arról, hogy ez a szám már legalább 20-25 ezer dollár bevételt jelent a tartalomgyártónak.

Jarvis egyébként úgy határozott, hogy itt az ideje egy kis szünetnek, így a háta mögött hagyja Los Angelest, és hazautazik a családjához Angliába. Arról nincs információ, hogy a FaZe-t is elhagyná.

A fent említett 25 ezer dollár várhatóan még tovább fog bővülni, ugyanis a jövőjéről szóló videót tegnap töltötte fel, de máris több mint 2 millióan tekintették meg. Lehet, hogy Jarvis többé nem játszhat publikusan Fortnite-ot, ám az elmúlt hetekben akkora médiafelhajtást kapott, hogy akár még jól is kijöhet a sztoriból. Ez az eltiltást közel sem jelenti azt, hogy a karrierje ketté tört volna, amíg vannak nézői, vannak őszinte követői, addig lényegtelen hogy milyen játékkal játszik, képes lesz megélni az influenszeri szakmából.

Saját bevallása szerint tanult a hibájából, sőt a fenti videóban külön fel is hívja a nézők figyelmét arra, hogy mindenki követ el baklövéseket az életében, a legfontosabb azonban az, hogy mit tanul ezekből és utána milyen emberré válik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!