18 éves játékosokból álló csapat is a legjobb 30-ban - HLTV ranglista

18 éves játékosokból álló csapat is a legjobb 30-ban - HLTV ranglista

Elképesztő formában a dánok, viszont az még közel sem biztos, hogy ők végeznek az élen az év végén!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk az Astralis hihetetlen teljesítménnyel maguk mögé utasítottak mindenkit az IEM pekingi állomásán, ezzel pedig át is vették a vezetést a világranglistán.

Az Evil Geniuses két hétig tudott az élen maradni, ugyanis most Pekingben csak az 5-6. helyet tudták megszerezni. Ezt ki is használták a dánok és egyetlen egy pályát sem bukva behúzták a versenyt, ezzel pedig felültek újra a CSGO trónjára. Nekik viszont négy versenyük maradt még idén, egyel több, mint az Astralisnak, így minden esélyük megvan, hogy az év végén ők legyenek a világelsők. Az AVANGAR újabb helyeket bukott, így most csak a kilencedikek, a 100 Thieves pedig egyből a hatodik helyen kezdi meg szereplését a ranglistán. 

Gambit akadémia csapata, a Gambit Youngsters is jó formában van, ami egyben azt is jelenti, hogy ott vannak a legjobb 30-ban. Ez önmagában nem túl sokat mondó, viszont az, hogy a csapat átlagéletkora mindössze 18.3(!!!) év, az már sokkal inkább. Rengeteg potenciál van ebben az orosz csapatban, érdemes lesz rájuk odafigyelni.

november 28 és december 1 között megrendezendő ECS Season 8 Finals egy komolyabb csata lesz az első helyezésért, ugyanis a legjobb ötből négy csapat is részt vesz rajta, névszerint az Astralis, az EG, a fnatic és a Liquid. 

Nagy küzdelmek lesznek még itt az év végén, ti mit gondoltok, ki lesz a világelső az évvégén?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!