Hirdetés

Történelmi pillanat, a CSGO volt a legnépszerűbb októberben!

A legnagyobb riválisát is megelőzte és így történelme során először lett a legjátszottabb játék Steamen!

Hirdetés

Valószínűleg ünneplés tört ki a CSGO fejlesztőinél, amikor megnézték az októberi Steamcharts-ot, ugyanis 7 éve jelent meg a játék, viszont megelőzni még sosem tudta a DOTA2-őt. Egészen októberig.

A Steamcharts a két játék havi játékosainak számát hasonlítja össze és ha egy kicsit elemezzük a grafikont, akkor az tisztán látszik, hogy a DOTA a CSGO fénykorában is magabiztosan nyerte kettejük párharcát. A legnagyobb különbség körülbelül 700 ezer játékos volt, 2015 február környékén. Ezt követően, kicsit hullámvasutas lett a történet, hol közelebb voltak egymáshoz, hol távolabb. Legközelebb 2018 decemberében voltak, amikor mindössze 20 ezer játékosnyi különbség volt a két játék között. 

Idén októberben viszont megtört a DOTA egyeduralma és a CSGO történelmében először legyőzte a riválist. Igaz, mindössze kb. 17 ezer játékossal, de ezt a sikert már nem veheti el semmi a játéktól. Egyelőre novemberben nagyon kiegyenlített a küzdelem, viszont minden esélye megvan a CS-nek, hogy egymást követő két hónapban is nyerjen. Durva belegondolni, hogy mennyien kaptak rá hirtelen a CS-re, ugyanis augusztusban még 100 ezer játékossal a PUBG mögött kullogott. 

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy megelőzte CSGO a DOTA-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • VectorHD 7 hónapja
    Elég nyilván való hogy a sok csalónak köszönhető nagy részben és legfőképpen az AIMhack a legelterjedtebb legalábbis a demo-im elemezgetése közben WH-t elvétve láttok! Mind prime és nonprimeban is van belőlük épp elég https://www.youtube.com/watch?v=YtFdJ1wjhsI magáért beszél ez is itt olyan meccsem is volt ahol pont az az illető jelentet engem aki éppen pontosan csalt X''D rengeteg aberált él köztünk!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?