Plan 8 - Bemutatkozott a veterán Counter-Strike fejlesztő legújabb játéka

Így fest a CS egyik alkotójának új játéka, a Plan 8.

Biztosra veszem, hogy sokan hallottátok már Minh Le nevét. A most 42 éves fejlesztő nem kisebb játékot, mint az eredeti Counter-Strike-ot rakta le elénk az asztalra, akkor még a Half-Life modjaként.

Igazi legenda, nem csak CS-s berkekben, aki már korábban is mesélt egy keveset az új játékáról, most pedig végre be is mutatták azt. Minh Le jelenleg a Pearl Abyss csapatát erősíti, egyik legújabb játékuk pedig egy shooter MMO lesz, ami a Plan 8 névre hallgat.

Sok mindent ugyan nem árultak még el a játékról, de az biztos, hogy a játékmenet szerves részét képezik majd az exoskeletonok, amik lehetővé teszik, hogy gyorsabbak legyünk, futni tudjunk a falakon, de különböző fejlesztések segítségével egész vad ötleteket is meg lehet valósítani. A fenti előzetesben például láthatjuk, hogy akár a Pókember képregényekből ismert Doktor Oktopusz csápjaira hajazó 'fegyvert' is használhatunk majd.

Mindezt egy rendkívül látványos, óriási robotoktól hemzsegő világba helyezik, végül, de nem utolsó sorban, pedig a legnagyobb MMO játékokban megszokott monumentális történetet ígérték a fejlesztők. A megjelenés egyelőre bizonytalan, de az biztos, hogy PC-re és konzolokra is megjelenik majd a Plan 8.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!