Hirdetés

Együttműködés érkezhet a Save the World módhoz - Fortnite x Battle Breakers

Az Epic Games taktikus RPG játéka megjelent PC-n és mobilon is.

Hirdetés

A tegnapi Fortnite frissítést, valamint az Epic Games új hős gyűjtögetős RPG játékának debütálást követően az adatbányászok igen érdekes dolgokat találtak a fájlok mélyén, kilátásban van egy együttműködés a Save the World számára. A Battle Breakers a tegnapi napon vált elérhetővé bárki számára PC-n, Androidon és iOS-on. Aki még nem látta volna mozgásban, annak íme egy rövid gameplay videó:

Az adatbányászok egy új Battle Breakers tematikájú StW Herot, valamint egy nem feltétlenül StW-hez dedikált táskát találtak a BB fájljai között.

Továbbá a Cuddle Team Leader kinézet is felbukkant a mappák mélyén.


Mivel ez csak leak, így még semmit sem szabad készpénznek venni, vannak azonban már most olyan játékosok, akik szerint az Epic Games ezzel bebizonyította, hogy kisebb figyelmet szentelnek a BR módnak és inkább az StW-re koncentrálnak.

A helyzet az, hogy ez nem is légből kapott sületlenség, ugyanis a Battle Royale tartalombővítésével látványosan alább hagyott az Epic, a szezon hatodik hetében tartunk, de a szezonkezdést követően a Harpoon Gun az egyetlen új tárgy a játékban. Az Epic Games patch notes nélküli frissítésekkel próbálja meg fenntartani a játékosok érdeklődését, amikben inkább balance változásokat eszközölnek, a tegnapi v11.11 után például már csak 6 gránátot stackelhetünk fel.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen irányba fog haladni a Fortnite játékmódjainak fejlesztése, most egyértelműen a Save the World kapja a nagyobb hangsúlyt.

Ti kipróbáltátok már a Battle Breakers-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Remete 7 hónapja
    Hála istennek. Eddig el volt hanyagolva az STW. Végre kap egy kis törődést.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?