Íme néhány percben, miről is szól tulajdonképpen a Hearthstone Battlegrounds!

Íme néhány percben, miről is szól tulajdonképpen a Hearthstone Battlegrounds!

A Blizzard és a Carbot Animations kollaborációjából az is mindent megtudhat a Hearthstone új játékmódjáról, aki eddig még nem is hallott róla. 

Az idei BlizzConon hatalmas meglepetésre nem csak a következő Hearthstone kiegészítőt leplezte le a stúdió, hanem bemutatták az auto-battler hullámait meglovagolni kívánó Hearthstone Battlegrounds játékmódot is. Első körben csak a nagyobb streamerek, profi játékosok, illetve az eseményt valamilyen formában meglátogatók kaptak hozzáférést, a tegnap esti frissítés után azonban széles körben is elérhetővé vált a 8 résztvevős csatatér. Sokan már biztosan bele is vetették magukat a küzdelmekbe, a játékmódban való komolyabb elmélyüléshez azonban érdemes töviről hegyire ismerni a szabályokat és a lehetőségeket. Ha szeretnétek sikeresek lenni a Battlegroundsban, a Hulkenstein tapasztalatain alapuló oktatócikkünket ajánlanánk figyelmetekbe, amiből minden hasznos információt megtudhattok. 

A fenti cikk hosszúsága és töménysége láttán néhányan biztosan elrettentek és úgy vannak vele, hogy na majd ők inkább maguktól kitapasztalják a Battlegrounds rejtelmeit. Ha így döntenétek, annak is megvan a maga varázsa, csak lehet úgy jártok majd mint én, aki a felfedezés közben ugyan nagyon jól szórakozott, de sikeresen leküzdötte magát 3100-as rankra. Persze mindenki a saját hibájából tanul igazán, de a Blizzard is érezte, hogy a casual játékosok nagy része nem figyelte a BlizzCon eseményeit, vagy nem nézte a profi közvetítéseket, esetleg nem olvasott olyan aprólékosan összerakott útmutatókat, mint Hulkensteiné, szóval összeálltak az animációs paródiákkal foglalkozó Carbot YouTube csatornával és kiadtak egy vicces útmutatót arról, mire is számíthatunk a Battlegrounds módban. Az alábbi videóban humoros és egyszerű módon magyarázzák el a csatatér rejtelmeit, jó tanulást és jó szórakozást!

Ti próbáltátok már egyébként a Hearthstone Battlegrounds játékmódját? Ha igen, hogy tetszett?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!