Ha már spórolsz a Descent of Dragonsra, budget paklikkal is lehet nagyot menni a ladderen!

Ha már spórolsz a Descent of Dragonsra, budget paklikkal is lehet nagyot menni a ladderen!

Íme néhány olyan deck, amik nem csak olcsóak, de hatékonyak is, ráadásul két versenyző még a Tier listák élén is tanyázik!

A Blizzard igencsak megkavarta a dolgokat a Hearthstone-ban azzal, hogy a Doom in the Tomb eseménnyel visszahozott 23 lapot a nyugdíjból. A körülmények miatt el is szaporodtak a ladderen a Wild kártyákkal teletűzdelt paklik és az Evolve Shaman újra elhozta a Shamanstone korszakát, továbbá a meccsek nagy hányadában belefuthatunk az N'Zoth, Sylvanas Windrunner, illetve Ragnaros trió egyikébe. A ladder persze napról napra változik és érdekes módon Thrall nemrég kénytelen volt átadni a koronát a hegymászó Uthernek.

 

A Highlander paklik sajnos sosem számítottak olcsó mulatságnak és a Hearthstone következő kiegészítőjének számító Descent of Dragons is közeledik és az átlag játékos ilyenkor már javában spórol az új szettre, szóval szeretnénk most néhány olyan budget paklit a figyelmetekbe ajánlani, amik olcsóságuk ellenére vagy erősek, vagy szórakoztatóak a jelenlegi meta sivárságában. Vágjunk is bele!

Budget Muloc Shaman - 54.7% 

Kód: AAECAaoIAA/FA9sD/gPQB6cIkwniiQOMlAO1mAPGmQP0mQPUpQOvpwP9pwPKqwMA

A cuppogó békatalpak serege sok fejfájást okozott már a ladder játékosainak, főleg a Murloc Shaman személyében, ami 2400 varázsporos ára ellenére is Tier 1-nek számít jelenleg. Akár csak a Combo Priest esetében, itt is az erőforrás menedzsment jelenti a győzelem kulcsát, de vigyázzunk, ha sokáig húzzuk halasztjuk az ellenfél arcának ostromát, könnyen fordulhat a kocka, főleg az N'Zoth paklik ellen. 

Combo Priest - 53.9% 

Kód: AAECAa0GBPsM5fcC0P4CqaUDDfgC5QT2B9UIpQnRCtIK8gz3DK+lA9KlA/2nA4SoAwA=

Sokaknak már biztosan a könyökén jön ki a Combo Priest egyszerű brutalitása, a deck legtöbb változata azonban jóval 5 ezer dust felett kezdődik, szóval első sorban azoknak ajánljuk ezt a paklit, akik még nem nagyon játszottak vele. A szisztéma egyszerű, az erőforrásainkat beosztva nyomást kell gyakorolnunk az ellenfélre, aztán a névadó kombinációval felerősítenünk egy lény, hogy egy max két kör alatt miénk legyen a győzelem. 

N'Zoth Rogue - 49.5%

Kód: AAECAaIHBs0DoIADr5EDkpcD49ID5NIDDLQBnALtAr0EmwXeBYgHxfMCtJEDj5cDoaED9acDAA==

Az 50% alatti győzelmi arány ne tévesszen meg senkit, pár napja még a pakli bőven elérte a többi versenyző számait, sőt túl is szárnyalta azokat, az archetípus azonban nem olyan konzisztens, mint mondjuk az ellenfelek N'Zoth listái. Ettől függetlenül érdemes lehet rápróbálni, főleg ha kiégtetek a meta paklikból és valami izgalmasra vágytok, viszonylag kevés dustból. 

Evolve Shaman - 54.9% 

Kód: AAECAaoIBNMB+QP1BOalAw2TCfbwAo/7Apz/AoyFA/aKA7SXA8aZA/SZA9SlA/mlA9ipA9XJAwA=

A Standard Evolve Shamanhoz képest csupán a the Storm Bringer és egy Sea Giant került ki a pakliból, továbbá csupán egy Lightning Stormmal szuperál. A hiányok pótlására érkezett azonban egy Lightning Bolt, továbbá a mindig hasznos EVIL Totem, ami minden kör végén egy random Lackey-val gazdagítja a paklinkat. A változtatások és az olcsóbb alternatívák ellenére a a 4340 varázsporba kerülő pakli így is közel 55%-ot hoz. 

Ti szoktatok egyébként budget paklikkal játszani, vagy inkább betörtök pár lapot egy meta deckért? 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!