Megjelent zonic saját könyve - Benne sok sztorival az e-sportról, a CS:GO-ról és az Astralisról

Megjelent zonic saját könyve - Benne sok sztorival az e-sportról, a CS:GO-ról és az Astralisról

Tökéletes lenne a fa alá, ha már nem csak dánul létezne a könyv.

Több, mint két hónap után tudott LAN-t nyerni az Astralis, de Pekingben végre ők emelhették a magasba a trófeát. Az IEM Beijing MVP játékosa, a dánok irányítója, gla1ve akkor azt mondta egy interjúban, hogy bár örül a győzelemnek, nem szabad elszállniuk maguktól. Tény, hogy az Astralis messze van a 2018-as formájától, de biztosak lehetünk benne, hogy mindent megtesznek azért, hogy újra ők dominálják az egész mezőnyt.

Mindeközben az edzőjük, Danny 'zonic' Sørensen egy olyan területen próbálta ki magát, ahol eddig még soha. A napokban jelent meg a saját könyve, amiben rengeteg izgalmas sztorit ígér. Az Astralis eddig soha nem ismert munkamódszere, a játékoscserék mögötti világ, árulások és még sok sok más.

A könyv egyelőre csak dánul érhető el, de az biztos, hogy már dolgoznak a fordításokon. Hogy magyarul megjelenik-e majd, azt nem tudjuk, pedig rengeteg izgalmas történetet ismerhetnénk meg belőle, hiszen néhány sort már így is olvashatunk angolul.

"Miután Kjaerbye elment, zonic a top 20 játékosból akart válogatni, ugyanakkor fontos volt, hogy az új tag be tudjon illeszkedni. Végül dennis (fnatic), k0nfig (North) és magisk (ex-OpTic) közül kellett választania. Dennis hamar kiesett, mivel zonic egységes csapatot szeretett volna, ő pedig svéd. (...) K0nfig késve érkezett meg az interjúra, nem igazán tetszettek neki a szponzori kötelezettségek, zonic pedig aggódott a toxicussága miatt is. K0nfig ugyanakkor megígérte, hogy nem veszekszik többet Twitteren, de mire zonic hazaért, már éppen Thorinnal vitatkozott. Magisk Chicagoból utazott hozzánk, elmondta, hogy be akarja bizonyítani, hogy hiba volt őt kispadra tenni. Ez azonnal megtetszett zonicnak, a többit pedig már ismerjük."

Kjaerbye távozásának körülményeit egyébként hosszasan taglalja, van ahol egyenesen "árulásnak" hívja. De ezentúl olyanokról is mesél, hogy miként zajlanak az Astralis edzései, hogyan tud fegyelmet tartani a játékosai között és sok más izgalmas sztorija is van, ami nem csak az Astralist érinti.

Bár a dán olvasók szerint nem a legjobban megírt könyv, sok benne a homályos rész és időnkét követhetetlen az időben való ugrálás, az biztos, hogy soha nem hallott történetek vannak benne, ami minden CS és CS:GO rajongónak érdekes lehet. Reméljük magyar fordítás is készül majd a könyvből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!