A Stormtrooper skin csak a kezdet - A nyomok arra utalnak, nagyobb Star Wars esemény jöhet

A Stormtrooper skin csak a kezdet - A nyomok arra utalnak, nagyobb Star Wars esemény jöhet

Az Avangers témájú Fortnite esemény volt a játék egyik legjobb dobása. Akkor Thanos került a középpontba, de most a Csillagok Háborúja kapja a főszerepet. Jöhetnek a fénykardok?

A mai nappal a Jedi Fallen Order megjelent a virtuális polcokon és a Star Wars játékok rajongói világszerte már rá is vetették magukat az új játékra. Egyelőre a kritikusok és a közösség reakciója nagyon jó, a vélemények szerint végre kaptunk egy olyan Csillagok Háborúja játékot, amit már nagyon vártunk. Ha pedig maga játék nem elég, akkor az EPIC rátett az egészre egy lapáttal. Ha valaki az Epic Store-on keresztül vásárolja meg az új Star Wars játékot, akkor a Fortnite-ban kap egy skint ingyen. Ez az Imperial Stormtrooper.

Ezzel véget is érhetne a történet, de reméljük nem így lesz, sőt a különböző nyomok arra utalnak, hogy nemsokára jön egy olyan esemény, aminek a Csillagok Háborúja lesz az alapja. Erre a skinen kívül az is utal, hogy a játékosok, főleg a buszból, egyre többször látnak furcsa formájú felhőket. Ezen anomáliák pedig nagyon hasonlítanak a birodalmi csillagrombolókra. Ez most lehet csak egy díszítő elemek, de az is benne van, hogy nemsokára közelebb jönnek azok a hajók és valami történik majd. A feltételezést egyébként alátámasztja az is, hogy nemsokára a mozikban landol a Csillagok Háborújának a legújabb epizódja és egy kis hírverés csak jól jöhet a Disney-nek. 

Ha pedig eljutottunk egy messzi, messzi galaxisba, akkor a közösség egyből elkezdett gyártani ötleteket, hogy mégis mi lehetne egy ilyen eseményben. A legnyilvánvalóbb a fénykardok lennének, még belegondolni is hátborzongató lenne, ahogy egymásnak szalad 50 ember csak fénykardokkal a kezükben. Ha nem volt még elég mindenkinek a mech uralom, akkor jöhetnének a lépegetők, mint járművek. De mondjuk az is poén lenne, ha Bantha háton lehetne végignyargalni a pályán. A lehetőségek száma gyakorlatilag kimeríthetetlen, hogy mit kapunk, ha kapunk egyáltalán valamit, az csak a fejlesztők kreativitásától függ majd. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!