GeT_RiGhT is a NiP meccseit elemzi majd- Jön az ECS 8 döntője

GeT_RiGhT is a NiP meccseit elemzi majd- Jön az ECS 8 döntője

Elemzőként láthatjuk majd a svéd legendát.

Christopher 'GeT_RiGhT' Alesund nevét senkinek sem kell bemutatnom. A svéd legenda neve egybeforrt a CS:GO-val, közel két hónapja azonban elhagyta a NiP csapatát és azóta nem versenyzik aktívan. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne találkozhatnánk vele a legnagyobb LAN-okon.

Két hét múlva kezdődik az ECS 8. szezonjának döntője, ahol nyolc kiemelkedő csapat küzd majd meg az 500 ezer dolláros összdíjazás legnagyobb szeletéért és persze a győzelemért járó dicsőségért. Láthatjuk majd játszani a EG csapatát, de ott lesz többek között az Astralis, a Liquid és a NiP is. A svédeknek nem sikerült túl jól az EPL második szakasza, itt az idő, hogy javítsanak ezen.

Ráadásul nem csak a csapatok, de a kommentátorok,a műsorvezetők és az elemzők is a legrangosabbak közül kerültek ki, mi több, maga GeT_RighT is a stábot erősíti majd. A svéd CS:GO legendás arca az elemzőasztalnál foglal majd helyet, társa pedig szintén az ex-profi seang@res lesz. Keresve sem találhattak volna jobb elemző párost az eseményre, reméljük GeT_RiGhT meghozza majd a NiP szerencséjét is.

GeT_RiGhT a 2019-es V4 Future Sports Festival színpadán (forrás: hltv.org)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!