Mikor kezdődik a Fortnite Chapter 2, Season 2-es felvonása?

Mikor kezdődik a Fortnite Chapter 2, Season 2-es felvonása?

Picit nehéz elhinni, de mindössze 3-4 hét van már csak hátra az aktuális szezonból.

Ha valamit, akkor azt nyugodt szívvel elmondhatjuk a Fortnite Chapter 2-es felvonásáról, hogy alapjaiban változtak meg az Epic Games szokásai, a Fortnite BR mód fejlesztése látványosan visszaesett, és más korábban fixnek hitt részek is megváltoztak. Például jelenleg úgy tűnik, hogy a C2S1 9 hétnyi küldetéssel rendelkezik csupán, ami a korábbi 10-hez képest némi változás, ebből pedig egyenesen következik, hogy a mostani szezon rövidebb lesz elődeinél.

A matek úgy adja, hogy december második hetén kellene véget érjen a C2S1, ami reális is, hiszen a fejlesztők tavaly is elmentek egy kéthetes ünnepi szabadságra, ám előtte minden fontosabb tartalombővítést előkészítettek. A Lucas7yoshi által talált dátumok egybevágnak ezzel az elmélettel, az API szerint december 12-én/13-án kezdődhet az új szezon.

A Fortnite hivatalos weboldala pedig meg is erősíti ezt, ugyanis a Battle Pass fülén az szerepel, hogy a mostani szezon december 12-ig tart.
A dátum miatt szinte biztosra vehetjük, hogy egy téliesebb, ünnepiesebb tematikájú szezont kapunk majd. Mivel az Epic az új üzletpolitikájában a totális rejtélyességet tette meg fő irányelvnek -patch notes nélküli frissítések, balance változások-, így aligha lehet megmondani, hogy mire számíthatunk még tőlük a szezon hátralévő részében, és persze az új szezonban. Bízunk benne, hogy a háttértörténet továbbfolytatódik majd, bár egyelőre nem sok minden történt e téren.

Ezenfelül a tavalyi ünnepek alatt nagy sikert aratott a 14 days of Fortnite, ami során napi szinten szerezhettek különféle ingyenes ajándékokat a játékosok küldetések teljesítésével. Nyáron ugyanezt a rendszert követték a 14 Days of Summer eseménnyel, reméljük, hogy ezen nem változtatnak most.

Ti milyennek élitek meg a Chapter 2-t? Jobb, mint a korábbiak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!