Újabb játékos kapott emlékművet a Fortnite-ban

Újabb játékos kapott emlékművet a Fortnite-ban

Egy vicces videó olyannyira felkeltette a fejlesztők érdeklődését, hogy még egy kis sírt is kapott a játékos.

A Fortnite és a fejlesztői mindig is híresek voltak arról, hogy popkultúra éppen trendi dolgait vagy a játékban elkövetett mémeket valahogy belefűzzék a Fortnite világába. Legyen szó emote-ról, skinről vagy éppen a pályán elhelyezett építményekről. Láthattunk már itt gnómokat, molylepkéket, mém táncokat és szobrokat is. Ezúttal most az utóbbit csodálhatjuk meg ismét, ugyanis egy Frost Origins nevű játékos rögtön a Chapter 2 elején elkészítette azt a videót, amit mindenki ki akart próbálni, de senki sem áldozta fel érte a meccsét.

First thing I did in Chapter 2 from r/FortNiteBR

Nem kell semmi extrára számítani, a videó lényege tényleg az, hogy főhősünk a víz helyett egyenesen a földbe ugrott bele. A videó csattanója miatt hamar népszerű lett a Redditen, később pedig a közösségi médiában legaktívabb fejlesztő, MrPopoTFS is kommentelt alá. Könnyen előfordulhat, hogy végül ő készítette el ezt a kis sírhelyet megemlékezésül a 10/10-es ugrásnak.

Probably the coolest thing that has happened to me! Thanks Epic, very cool! from r/FortNiteBR

A játékos persze nagyon örült a megemlékezésnek a neve pedig legalább egy szezonon keresztül szó szerint kőbe lesz vésve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!