Az új Shattered Web Operation összehozta a játékosokat

Az új Shattered Web Operation összehozta a játékosokat

Ilyen az igazi csapatmunka.

Nem csalás, nem ámítás tegnap megérkezett a CS:GO legújabb Operation küldetéssorozata, a Shattered Web. Több, mint két éve vártunk erre, sok olyan játékos is van, akinek soha nem volt még szerencséje CS:GO Operationhöz, pedig a Shattered Web is megmutatta már rögtön az első nap, hogy miért is szeretjük ezt.

Egyrészt rengeteg, hetekre elegendő tartalmat, küldetéseket és a teljesítésükért járó skineket, matricákat, ládákat kapunk, tegnaptól kezdve, egészen 16 héten át. Visszatértek a közkedvelt co-op küldetések is, azt pedig mondanom sem kell, hogy sok pályán rejtett dolgokra is bukkanhatunk. Ilyen például a küldetést nehéz fokozatra kapcsoló gomb.

via Gfycat

Vannak persze szokásos farmolós küldetések is, legyen 5 fraged az adott fegyverrel/ az adott játékmódban, dobj 5 taktikai füstöt az adott pályán stb. Ezeket alapjáraton nem a legkönnyebb teljesíteni, hiszen hiába állunk mi fel egy füstre Casual játékmódban, könnyen lehet, hogy azonnal hátba lőnek minket. Az ellenfél kezdőjére eljutni és ott adott mennyiségű graffitit fújni a falakra pedig szintén embert próbáló feladat.

Az Operation azonban még a sokszor toxikus CS:GO játékosok közé is elhozta a békét. Az emberek sorban állnak, hogy megdobják ugyanazt a füstöt Mirage-on, az ellenfélnek készséggel megengedik, hogy beszaladjon a kezdőjükre fújni egy gyors graffitit és 10-0-nál Vertigon engedik, hogy az ellenfél feljöjjön 10-10-re, hogy mindenkinek meglegyen az adott küldetése.

Nektek kész vannak már az első heti küldetések? Találkoztatok esetleg hasonló esettel, amikor az egész szerver az Operation feladatokat csinálta?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!