Kivásárolták a V4 Future Sports Festival győztes Tricked játékosait! - Ők lehetnek az OG?

Új otthonra talált a V4FSF győztes dán ötös.

Aki jártas a Dota2 világában, az pontosan tudja, hogy mekkora névnek számít az OG. Szinte biztosra vehetjük, hogy az OG CS:GO csapatot indít majd a közeljövőben, azt azonban nem tudjuk, hogy milyen játékosokkal. Voltak ugyan találgatások, de most bejött a képbe öt új szereplő.

Ha máshonnan nem, hát az idei V4 Future Sports Festivalról biztosan ismerős a Tricked. A sokak szemében aprócska dán csapat az EU kvaliból küzdötte be magát a rájátszásba, onnan pedig a döntőbe. Ellenfelük a lengyel Virtus.pro volt, remek volt a hangulat, a lengyel szurkolók szabályosan felrobbantak a VP nyertes köreinél, de végül mégis a dánok győzedelmeskedtek.
A Tricked volt az erősebb, ők lettek a 2019-es V4FSF bajnokai. A HLTV ranglista 17. helyéig értek el, Dániában pedig erősebb csapatnak számítottak, mint a North. Úgy tűnik, hogy sikerült magukra vonni a figyelmet, hiszen a Tricked ma jelentette be, hogy kivásárolták a játékosokat.

Részleteket ugyan nem árultak el, de így is a "dán esport legnagyobb átigazolásának" tekintik az üzletet, aminek az ára elmondásuk szerint hat számjegyű összeg. A szervezet köszönetet mondott a játékosainak és reméli, hogy a jövőben még nagyobb sikereket tudnak majd elérni.
Egyes források 300 ezer dolláros üzletről beszélnek, van aki szerint pedig a HUNDEN, sjuush, roeJ, acoR, Bubzkji ötös lehet az OG új csapata. Ez egybevágna azzal, hogy az 'OG CS:GO-t' Dániában regisztrálták be, pár nappal ezelőtt.

A dán alakulat következő versenye a DreamHack Open Winter lenne, november 29. és december 1. között, ám azt még nem tudni, hogy részt vesznek-e majd rajta az szervezettel a hátuk mögött, vagy ezt az eseményt még szervezet nélkül teljesítik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!