Ninja elmagyarázta miért nem ad ki patch notes-ot az Epic Games

Ninja elmagyarázta miért nem ad ki patch notes-ot az Epic Games

Ezzel egyben egy kicsit oda is szúrt a fejlesztőknek.

Folyamatosan érkeznek a Chapter 2 első szezonjának frissítései, viszont patch notes-ot még mindig nem adott ki az Epic Games és nem úgy néz ki, mintha bármikor változtatnának ezen. Ilyen például a mai frissítés is, aminek legfontosabb újításairól a folyamatosan frissülő cikkünkben számolunk be nektek.

Rengetegen próbálnak rájönni, hogy miért is nem ad ki patch note-ot az Epic, köztük Ninja is, aki talán az eddigi legjobb választ adta erre a kérdésre. A Mixerre váltó Fortnite sztár úgy gondolja, hogy az egyik legnagyobb indok talán az, hogy az Epic nem akarja azzal frusztrálni a játékosokat, hogy valami olyat raknak bele a frissítési jegyzetbe, ami nem mindenkinek tetszene.

"Az 100%, hogy az egyik dolog az, hogy eddig nagyon részletes patch notes-okat kaptunk és így sok olyan dolog került bele, ami nem mindenkinek tetszett és ennek hatására sokan nem is játszottak a játékkal. 

"Úristen, micsoda?! Nerfelték a pump shotit? Nem is fogok inkább játszani!" - parodizált egy kicsit Ninja

"Most pedig nem is tudjuk, hogy nerfeltek vagy buffoltak valamit, hanem be kell mennünk a játékba és magunktól kell ezekre rájönnünk."

Biztosra természetesen nem tudjuk, hogy ez állhat-e a háttérben vagy sem, de az biztos, hogy egy kis valóságalapja van. Afelől viszont kétségünk sem lehet, hogy az Epic rengeteg negatív kritikát kapott a Chapter 1 folyamán, amikor minden frissítéshez kiadták a patch note-ot. Bármi is a valódi ok, az Epic úgy döntött, hogy nem ad ki több ilyet, talán ez lesz a legjobb a játékosok számára.

Ti mit gondoltok, igaza van Ninja-nak, vagy valami más áll a háttérben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!