Itt van az összes Shattered Web küldetés, három hétre előre

Itt van az összes Shattered Web küldetés, három hétre előre

A játékfájlok között máris megtalálható sok jövőbeli küldetés.

Emlékeztek még 2Eggsre? A srácra, aki több, mint 11 ezer dollárt keresett azzal, hogy játékbeli hibákat jelentett le a Valve-nak a CS:GO-ról. Ezúttal egy teljesen más sztoriról van szó, de most is a közösséget segíti.

A Shattered Web Operation rengeteg játékos érdeklődését felkeltette, olyanokét is, akik egyébként hosszú ideje nem foglalkoztak a CS:GO-val. Közéjük tartozok én is, már idejét se tudom mikor játszottam úgy, hogy nem csak egy gyors MM miatt indítottam el a játékot. 

Az új skinek szinte egytől egyig szépek, a karakterkinézetek zseniálisak, még akkor is ha komoly gond van velük, de még a matricák között is vannak kifejezetten ötletes darabok. Sokakkal egyetemben én is azon kaptam magam, hogy barátaimmal farmolom a küldetésekért járó csillagokat.

személy szerint, nekem az a cél, hogy ezt az AK-t megkapjam az Operationből

2Eggs pedig volt olyan jó arc, hogy összegyűjtötte nekünk a játékfájlok között már megtalálható küldetéseket, az elkövetkező három hétre előre. Mindezt egy publikus dokumentumban olvashatjuk, és szerencsére nem csak magukra a küldetésekre készülhetünk így, de még a csillagokkal is számolhatunk, hiszen minden feladat alatt ott van a teljesítéséért járó csillagok mennyisége is.

Kaptatok már valamit az Operation jutalmak közül, aminek nagyon örültetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: youtube.com/watch?v=7LE1G7XID4E

Kövess Minket!