Az új küldetésekkel, új skineket is kaphatunk majd

Az új küldetésekkel, új skineket is kaphatunk majd

Könnyen lehet, hogy minden héten számíthatunk új skinekre.

Az SG 553, Famas és Galil fegyvereket érintő változások mellett, az új operation, a Shattered Web természetesen számos kozmetikai újdonságot is magával hozott. Ahogy korábban a CS20 láda esetében, úgy most is, szinte kivétel nélkül az összes gyönyörű.

Az már más kérdés persze, hogy a karakterkinézetekkel van egy kis gond, de most maradjunk a fegyvereknél. Ha a késeket nem számítjuk, akkor 71 db új skin érkezett, amiket kinyithatunk ládákból vagy akár az operation feladatainak teljesítéséért is kaphatunk egyet-egyet, véletlenszerűen az adott kollekcióból.

Ma már azt is tudjuk, hogy milyen  új feladatok várnak ránk az elkövetkező három hétben, a szemfülesek pedig más újdonságokat is kiszúrhattak. A Shattered Web egyes képein olyan skineket találunk, amik eddig még nem jelentek meg.
Feltehetőleg arról van szó, hogy az egyébként is széles palettát még tovább bővíti majd a Valve, és ha nem is minden héten, bizonyos időközönként további extra fegyverskineket is kapunk majd.
Az eddig kitúrt információk szerint, a hetedik héten érkezik majd a Glock Pink DDPAT, a kilencedik héten az USP-S skin, aminek egyelőre a nevét sem tudjuk, de előttük még, a hatodik heti küldetésekkel megkapjuk majd a lenti képen látható shotgunt is.
Persze nem ezek azok a skinek, amikért mindenki azonnal kapkod, de ahol három van, ott van több is. Reméljük, hogy minél több meglepetéssel készül nekünk a Valve, a 16 héten át tartó Shattered Web operation során.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!