Team Plague dropdead Legend 3-ig jutott egy Quest Druiddal

Team Plague dropdead Legend 3-ig jutott egy Quest Druiddal

A magyar játékos nem hétköznapi tettet hajtott végre a Shamanok uralta Standard metában.

Mostanában viszonylag kevesen vetemednek arra, hogy elindítsák a Hearthstone Play módját, azon belül is a Standard Rankedet. A Shamanstone még mindig tart és semmi jele annak, hogy érdemi változás történjen december 10-ig, amikor a Wild lapok visszakerülnek eredeti helyükre és a Descent of Dragons új kártyái élesednek. Ilyen előjelekkel vágott bele Team Plague dropdead a létra meghódításába és annyira jól kijött neki a lépés a Quest Druidával, hogy egészen Legend #3-ig jutott vele!

dropdead's Legend #3 Quest Druid

Deck kód: AAECAZICDMaGA8X9AvihA6f3AvyjA6+iA67SAvX8AvSiA8iiA9ulA9XSAwn+AamiA/YHxAa/8gLvogPZqQNWXwA=

A Quest Druid több változatban is képes nagyszerű teljesítménye, dropdead azonban szakított a hagyományokkal és egy kevésbé népszerű változattal vágott bele a Legend pontok farmolásába. Először is kikerült a pakliból Malygos és Nomi, így egy ízig-vérig Control pakli képe rajzolódhat ki előttünk, amiben a win conditiont több úton is megtalálhatjuk. Először is túl kell élni az early game-et, ebben segít a dupla Wild Pyromancer, ami kiválóan működik együtt az olcsó varázslatokkal. A midgame-ben nincs semmi újdonság, jöhetnek az Oasis Surgerek és a Nourishok, miután teljesítettük a Quest feltételeit.

Hat mana fölött egy Overflow segít abban, hogy még több lapot tudjunk felhúzni, sőt még gyógyítani is tudunk magunkon egy keveset. A végtelen Armor kombójához Elise-re, Kunra, Flobbidinous Floopra és a Baleful Bankerre van szükség.

Néhány gondolatot maga dropdead is megosztott velünk azzal kapcsolatban, hogy miért játszik a fenti változattal:

"A druidban az a jó hogy több game plant is tudsz választani a lassabb deckek ellen és van lehetőséged outplayelni a hosszabb game-ek alatt."

Múlt héten Legend 5-ig jutott, majd visszaesett Legend 180 környékére a magyar kártyás. Onnan sikerült visszaverekednie magát Legend 3-ig, de a cél természetesen a Legend 1, amire jó esélye van, ha így folytatja. Emellett folyamatosan játszik az arlingtoni Masters Qualifiereken is, ahova csapattársa PenhaDani már sikeresen kijutott.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!