Új skinek, különleges event, visszatér a Clash: decemberben ezek is várnak ránk

Új skinek, különleges event, visszatér a Clash: decemberben ezek is várnak ránk

Stílusosan zárja le a Riot Games a League of Legends 2019-es esztendőjét, mutatjuk a részleteket.

Már csak tíz nap van hátra az év utolsó hónapjáig, de amíg átlépünk 2020-ba rengeteg izgalmas skint húzhatunk be, részt vehetünk a Clash global bétájában, sőt nem érdemes kihagynunk a Night & Dawn eseményt sem. Mutatjuk a League of Legends decemberi roadmapjét!

Clash global beta

A régiós tesztek sikerrel zárultak, így a Riot úgy döntött, hogy az egész világra kiterjeszti a Clash bétáját. Ismét összeverbuválhatjuk a haverjainkat, hogy értékes jutalmaként küzdjünk meg az 5v5 küzdelmekben. Ha a sors és a kliens is úgy akarja, akkor december 2-án indul a móka!

Aphelios

December 11-én megkapjuk a játék új lövészét, Apheliost. Egyelőre még nem sokat tudunk a hősről, legyen szó a játékstílusáról, vagy a képességeiről, de néhány érdekességet már így is össze tudtunk gyűjteni nektek.

Night & Dawn esemény

Ismét egy olyan event, amin temérdek küldetést teljesíthetünk és rengeteg valódi pénzt elszórhatunk. Lehetőségünk lesz beruházni az Event Passre, ami megkönnyíti a missionök jutalmainak farmolását, illetve garantáltan nyithatunk majd néhány orbot. Egyelőre még nem erősítette meg a Riot, hogy melyik hős kapja a Nightbringer / Dawnbringer skineket, de a fenti kép és a pletykák alapján Soraka lehet a befutó. Emellett jó esély van rá, hogy Nightbringer kinézettel gazdagodik Vladimir, Aphelios, az új hős, illetve Lee Sin is. Utóbbihoz Prestige változatot is készítenek, amit a N&D event alatt farmolhatunk ki. A Dawnbringer családot Karma és Nidalee gyarapíthatja. Előbbi a Dark Star Cho'gathoz hasonlóan egy charity skin lesz, vagyis a megvásárlásával támogathatjuk a Riot Games Social Impact Fund alapját. Eddig már közel 15 millió dollárral támogatták a játékosok a Riot non-profit szervezetét, reméljük, hogy most sem okoz majd a közösség csalódást.

Egyéb érdekességek

  • 2019-ben szinte biztosan elmarad a Snowdown esemény, helyette a Night & Dawn zárja az évet
  • December 11-én jön a 9.24-es patch, ami a Pre-Season újdonságait egyensúlyozhatja ki, továbbá Apheliost és egy új Zilean kinézetet is elhoz nekünk. Várhatóan még idén jöhet majd a 9.24b is, ami kisebb változtatásokkal toldozná a játékot, a 9.25-ös nagy frissítés érkezéséig
  • December 5-7. között rendezik meg Las Vegasban az All-Star gálát, érdemes lesz követni az eseményeket az év utolsó nagy Riot versenyén

Ti mit vártok a legjobban a decemberi felhozatalból?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

(Borítókép: Evan Blanco)

Kövess Minket!