Így fog kinézni az új itemshop a Rocket League-ben

Így fog kinézni az új itemshop a Rocket League-ben

Ismertette a decembertől éles rendszer részleteit a Psyonix.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Psyonix alapjaiban változtatja meg az eddigi itemrendszer egyik legismertebb elemét, a ládákat, ennek egyik szegmense, a tervrajzok pedig már korábban is ismertetésre kerültek.

Egy nagy kérdőjel azonban továbbra is maradt, ez pedig hogy hogyan is fog kinézni az Itembolt? Ez mostantól már nem egy kérdés, ugyanis lerántották a leplet a fejlesztők.

Az Itemboltról

Már az elindulásakor lesz egy úgynevezett Showroom, amely a főmenüben elérhető Itemshop menüpontban érhető el. Ez a Showroom kiemelt, népszerűbb, valamint azon a napon elérhető itemeket fog tartalmazni, előbbi 48 óránként, utóbbi pedig 24 óránként frissül. Ahogy ez az időszak lejár, újabb itemek kerülnek ebbe a listába. Ez az Itemshop mindenféle játékon belüli elemet tartalmazni fog, beleértve Festett AutókatBannereketExotic KereketGólrobbanásokat, és minden mást is.

Minden elemnek lesz egy ára, amelyet kreditekben adnak majd meg, ennyiért tudod megvásárolni a kiszemelt itemet. Minden vásárlás előtt, láthatod, hogy az adott elem festett, certified, és / vagy special edition változat lesz-e; magyarul tudni fogod, hogy például egy titanium fehér festésű autót fogsz venni, és mennyibe is kerül.

Az elképzelések szerint így fog kinézni az Itemshop - ez még nem a végleges verzió, a kép csak illusztráció.

A kulcs / kredit átváltás

Ahogy az is beharangozásra került, a kulcsok helyébe fognak lépni a kreditek, ezek a frissítéssel egy időben lesznek átváltva. Egy kulcs 100 kreditet fog érni a frissítést követően, amelyet akár az Itemshopban, tervrajzokra is elhasználhatsz, de megveheted belőle a Rocket Pass Premiumot is. Ugyanúgy, mint ahogy a kulcsokat, a krediteket is meg tudod vásárolni, az alábbi árakon:

  • 500 kredit - $4.99 USD
  • 1100 kredit - $9.99 USD
  • 3000 kredit - $24.99 USD
  • 6500 kredit - $49.99 USD

UPDATE

A Psyonix egy 2019. december 2.-i Reddit poszt-alapján a közösség visszajelzéseire hallgatva változtatott a kulcsok kreditekre történő átváltási módszerén, így az egységes 100 kredit / kulcs helyett a következő rendszer alapján fogja a kulcsainkat az új fizetőeszközre konvertálni. A mennyiség azt jelenti, hogy ennyi kulcsod lesz a raktáradban az átváltás pillanatában:

  • 1-9 db kulcs esetén: 100 kredit / kulcs
  • 10-19 db kulcs esetén: 110 kredit / kulcs
  • 20-49 db kulcs esetén: 120 kredit / kulcs
  • 50 vagy több db kulcs esetén: 130 kredit / kulcs

A DLC-k sem menekülnek

A decemberi frissítést követően egyik prémium DLC csomag sem lesz elérhető megvásárlásra. Ha bármelyiket megvásároltad korábban, azokat természetesen megtarthatod. A DLC keretein belül megkapható itemeket a jövőben, a későbbiekben megvásárolhatod majd az Itemshopban. Az Esport Boltból vásárolható itemekre mindez nem vonatkozik, azok változatlanul fognak működni a folytatásban.

Mit gondolsz a változásokról? Oszd meg véleményed hozzászólásban! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez további tartalmakért: Esport1 közösség

Rocket League Hungary FB-csoport

Kövess Minket!