Az ECS8 döntőjéből bannolják az új karakterkinézeteket

Az ECS8 döntőjéből bannolják az új karakterkinézeteket

A döntést a szervezők és a csapatok közösen hozták meg.

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy van egy kis gond a Shattered Web operationnel érkezett új karakterkinézetekkel. Nagy port kavart a magyar közösségben is, hiszen van akit egyáltalán nem zavarnak, van aki viszont azonnal kivenné őket a játékból.

Egyéni preferenciától eltekintve, tény, hogy sokan panaszkodnak az új modellekre, amiért nehezen észrevehetőek egyes pályákon, bizonyos pozíciókban viszont sokkal nagyobb területük lóg egy adott fedezék mögül, mint az alap karakterek esetében.

jelentkezzen aki 1 percnél hamarabb megtalálja a képen az új CT modellek egyikét

A dolgot csak még tovább súlyosbítja, hogy a színvak játékosoknak még nehezebb dolguk van, számukra szinte észrevehetetlen például Cache-en egy főként zöld árnyalatokkal operáló új skin. Reméljük a Valve minél hamarabb orvosolja majd a problémát, addig is nem tehetnek mást a profik, minthogy megegyeznek egymás között.

Az ECS 8. szezonjának döntője jövőhéten indul majd, a CS:GO már a legfrissebb verzión fut majd, de a csapatok megegyeztek, hogy karakterkinézeteket nem használnak. Becsülendő, hogy mindenki a tiszta, egységes játékot választotta, valószínűleg hasonló megoldással találkozunk majd a december 3-án kezdődő EPL 10 döntőben is, hacsak addig nem lép valamit az ügyben a Valve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!