Sokan brutális fps gondokkal küzdenek - Ha te is köztük vagy, egyelőre sajnos csak várni tudsz

Sokan brutális fps gondokkal küzdenek - Ha te is köztük vagy, egyelőre sajnos csak várni tudsz

Sok játékosnál okozott hibákat a Shattered Web megjelenése.

Szép és jó a Shattered Web, de sajnos bőven akad vele gond is. Egyrészt végre két év után új operationt kaptunk, rengeteg az új tartalom, gyönyörűek a skinek, ráadásul a játék életében most először karakterkinézeteket is kaptunk. 

Másrészt viszont pont ezekkel az új karakterekkel van az egyik legnagyobb probléma, az ECS 8. szezonjának döntőjében például nem használják majd a csapatok. Ami ugyancsak sok játékost érint, hogy az operationt elhozó patch óta drasztikus teljesítménybeli visszaesések tapasztalhatóak.

Sokaknak egyszerűen élvezhetetlen a játék, hiszen vagy a pingjük nőt hatalmasra, vagy az fps-ük csökkent le nagyon, de sokaknál a két probléma együtt tapasztalható. Megszámolni sem lehet hány panasz árasztotta el a Steam Fórumot és a Redditet, átlagosan 90-100 fps-nyi mínuszról beszélhetünk.

Mindkét platformon kialakult a #FIXFPS spam, ám ez aligha érzékelik a Valve emberei. Bárki bármilyen problémát észlel a CSGOTeamFeedback@valvesoftware.com email címen tudja jelezni, itt biztos, hogy célba ér a panasz. Biztos megoldást eddig nem talált sem a Valve, sem a közösség, így leginkább csak várhatnak a játékosok.

Vannak azonban akinek az operation patch törölte az indító parancsait, ezt mindenképpen érdemes leellenőriznetek, lehet, hogy szerencsétek lesz és megoldja a problémát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!