Fejbe lőtted, de még mindig fut? Hibásan működik a sniper lövések találat regisztrációja

Fejbe lőtted, de még mindig fut? Hibásan működik a sniper lövések találat regisztrációja

A bugot szerencsére, vagy épp sajnos rengeteg videóval támasztotta már alá a közösség, az Epic Games pedig már fel is vette a hibalistájára.

Az elmúlt napokban egy nagyon idegesítő hiba ütötte fel a fejét a Fortnite világában, a sniper lövéseket bizonyos esetekben egyszerűen nem regisztrálja sebzésként a játék, így pedig olyan tiszta találatok válnak semmivé, amik egyébként mérkőzés fordítóak lehetnek. A leglátványosabban talán Tfue tudta szemléltetni a bugot, amikor is karaktere jobb szemgödrével vett le egy lövedéket, az azonban egy deka sebzést sem osztott ki neki.

Itt van még néhány példa, amelyek megmutatják, hogy tényleg nem egyszeri problémáról beszélhetünk:

A legutolsó videónál még a golyót sem lehet látni, a hangja azonban egyértelmű. További probléma, hogy a másik két eset tétmérkőzésen történt. A sebzést megúszó játékosok nyilván örültek abban a pillanatban, a másik oldalról nézve viszont igazi asztal felborítós bugról van szó.

Mint említettük, a hiba már felkerült a hivatalos Epic Games Trellora, ahol a fejlesztők az aktuális munkájukat vezetik, adminisztrálják. Reméljük, hogy minél hamarabb sikerül megoldani a problémát.

Ti találkoztatok már ezzel a buggal?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!