Minden rejtett utalás a 2019-es veterán jutalom videóból!

Minden rejtett utalás a 2019-es veterán jutalom videóból!

Minden rejtett utalás percekben közzétett 2019-es veterán jutalmakról szóló promó videóban.

A 2019-es veterán jutalmak köré épülő esemény november 28-án délelőtt 9:00 órakor kezdődik az európai szerveren, a hetekben kiszivárgott információkon túl pedig egy promó videót is közzétett a Wargaming a mai napon. Mutatjuk az összes rejtett utalást, amit kiszúrtunk a videóban!

A falon lévő kép a játék atyját, Slava Makarovot ábrázolja. A kép folytonosan leesik a helyéről, így vélhetően se személyes tartalékokra, se direktívákra, de még csak tier III-as prémium tankra sem kell számítanunk, hanem feltehetően ettől jóval értékesebb ajándékokat szán nekünk a Wargaming.

Idén mindenki megkaphatja a tavalyi jutalmakat, aki lemaradt róla, ha december 1-jéig belép a játékba. Ezenkívül pedig a tier VII-es prémium Hellcat a jussunk, amihez egy különleges 3D stílust is készítettek nekünk.

A képre kattintva megnyílik galériánk, ahol további fotókon tekintheted meg a tier VII-es prémium Hellcatet, a veteránok 2019-es jutalom tankját. Végül, de nem utolsó sorban a videó végén feltűnik a feketepiacról ismerős árus, hogy eltulajdonítson pár tárgyat az asztalról. Ez egyértelmű utalás arra, hogy decemberben is lesz feketepiac!

Te kiszúrtál még valamit a videóban? Oszd meg velünk!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.