Hirdetés

Tegyük újra naggyá a tüzérséget - Újraegyensúlyozások harmadik felvonás

A Sandbox szerveren javában zajlik a tüzérség újraegyensúlyozásának tesztelése, aminek most harmadik felvonásának részleteit tárnánk elétek.

Hirdetés

A Sandbox szerveren a Wargaming gőzerővel dolgozik a tüzérség újraegyensúlyozásán, ami jelenleg harmadik felvonásával tart. Az előző iterációk tapasztalatai alapján rossz úton jártak korábban, így egy drasztikus szemléletváltást eszközöltek. A tüzérséget is a lövedékek újraegyensúlyozásakor megismert elvek alapján balanszolják, tehát a jelenlegi lőszereket eltérőbbé, különlegesebbé teszik.

A harckocsizók számára viszont örömteli hír, hogy bár a tüzérséget bizonyos szintig erősítik, ugyanakkor a kábítás mértékét csökkentik, ahogy összességében a sebzés is redukálódik. Lássuk a részleteket!

Tervezett SPG módosítások

 • Alapértelmezett lövedékek: Ezek a lövedékek kábítanak és viszonylag keveset sebeznek. Az értekek megegyeznek a jelenlegiekkel, tehát a Sandboxon megnövelt tank HP értékek miatt arányaiban kevesebbet sebeznek majd, mint most.
 • Prémium lövekékek: Körülbelül 15%-kal nagyobb sebzés, magasabb páncélátütési érték, de a kábítás effekt nélkül. Relatív akkora sebzést osztanak ki az összes módoítása után a tüzérek a prémium lövedékükkel, mint jelenleg.
 • Alternatív lövedékek: Megnövelt átütési értékek, de jóval alacsonyabb sebzés, tehát ezek a lövedékek hasonlóan működnek majd, mint a jelenlegi HEAT lőszerek.

Az elvárások szerint a tüzérséget ezekkel a módosításokkal érdekesebbé, változatosabbá teszik, és a kialakult helyzettől függően a játékosok a lehető legalkalmasabb lőszert választhatják kiszemelt célpontjaik likvidálásához.

További részletek

A lövedékek tier VI-tól kerülnek újraegyensúlyozásra. Ha egy löveget tier V felett egy jármű sem használ, akkor nem lesz alapértelmezett HE lövedéke, ami kábít, továbbá a löveg nem lesz újraegyensúlyozva.

Ha egy arty a prémium lövedéket használja, akkor egyszerűen csak elveszíti kábítás képességét, de további módosításoktól nem kell tartania. A prémium SPG-k, mint a leFH18B2 és a Sexton I megőrzik HEAT és AP prémium lövedékeiket.

A módosításokat te is kipróbálhatod, ha letöltöd a Sandbox szervert a Wargaming Game Centeren keresztül!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • dobosch 7 hónapja
  Ha már tankos játék nem kellene bele tüzér. A páncélvadász sem kimondottan tank..
  0 0 Válasz
  • Schar 7 hónapja dobosch
   Szerintem sem, de az biztos hogy változatosabbá teszik a játékmenetet.
   0 0 Válasz
 • KSA 7 hónapja
  Gyenge. 2016os állapotához képest 3x kevesebbet sebez. HE átütés 0-val egyenlő, AP/HEAT új sebzése vicc. Mikor a 240milis gunnak 580avg-je van 45seces töltéssel és ~0.80as szórással, akkor az sem ér semmit. Az is nevetséges, hogy 370es penjét elvették a T92nek és 338körül van, ami nem túl erős érték, úgy hogy nem lehet weakspotot lőni artyval. Legalább a robbanó régi 100körüli penjét adják vissza a tüzéreknek. Jelenleg 9es bc arty sandboxon 90eket lő heavykbe a buffolt prém lövedékkel...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?