Tegyük újra naggyá a tüzérséget - Újraegyensúlyozások harmadik felvonás

Tegyük újra naggyá a tüzérséget - Újraegyensúlyozások harmadik felvonás

A Sandbox szerveren javában zajlik a tüzérség újraegyensúlyozásának tesztelése, aminek most harmadik felvonásának részleteit tárnánk elétek.

A Sandbox szerveren a Wargaming gőzerővel dolgozik a tüzérség újraegyensúlyozásán, ami jelenleg harmadik felvonásával tart. Az előző iterációk tapasztalatai alapján rossz úton jártak korábban, így egy drasztikus szemléletváltást eszközöltek. A tüzérséget is a lövedékek újraegyensúlyozásakor megismert elvek alapján balanszolják, tehát a jelenlegi lőszereket eltérőbbé, különlegesebbé teszik.

A harckocsizók számára viszont örömteli hír, hogy bár a tüzérséget bizonyos szintig erősítik, ugyanakkor a kábítás mértékét csökkentik, ahogy összességében a sebzés is redukálódik. Lássuk a részleteket!

Tervezett SPG módosítások

  • Alapértelmezett lövedékek: Ezek a lövedékek kábítanak és viszonylag keveset sebeznek. Az értekek megegyeznek a jelenlegiekkel, tehát a Sandboxon megnövelt tank HP értékek miatt arányaiban kevesebbet sebeznek majd, mint most.
  • Prémium lövekékek: Körülbelül 15%-kal nagyobb sebzés, magasabb páncélátütési érték, de a kábítás effekt nélkül. Relatív akkora sebzést osztanak ki az összes módoítása után a tüzérek a prémium lövedékükkel, mint jelenleg.
  • Alternatív lövedékek: Megnövelt átütési értékek, de jóval alacsonyabb sebzés, tehát ezek a lövedékek hasonlóan működnek majd, mint a jelenlegi HEAT lőszerek.

Az elvárások szerint a tüzérséget ezekkel a módosításokkal érdekesebbé, változatosabbá teszik, és a kialakult helyzettől függően a játékosok a lehető legalkalmasabb lőszert választhatják kiszemelt célpontjaik likvidálásához.

További részletek

A lövedékek tier VI-tól kerülnek újraegyensúlyozásra. Ha egy löveget tier V felett egy jármű sem használ, akkor nem lesz alapértelmezett HE lövedéke, ami kábít, továbbá a löveg nem lesz újraegyensúlyozva.

Ha egy arty a prémium lövedéket használja, akkor egyszerűen csak elveszíti kábítás képességét, de további módosításoktól nem kell tartania. A prémium SPG-k, mint a leFH18B2 és a Sexton I megőrzik HEAT és AP prémium lövedékeiket.

A módosításokat te is kipróbálhatod, ha letöltöd a Sandbox szervert a Wargaming Game Centeren keresztül!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.