Elindult az Őszi Steam Vásár - Most érdemes bővíteni a játékgyűjteményetek!

Elindult az Őszi Steam Vásár - Most érdemes bővíteni a játékgyűjteményetek!

Hatalmas leárazásokkal támad a 2019-es Őszi Steam Vásár.

Újra itt van az a pár nap, amikor a Steam szabályosan kifosztja a pénztárcánkat, elindult a 2019-es Őszi Steam Vásár. A hatalmas leárazásokon túl pedig ismét szavazhatunk a Steam Díjak különböző kategóriáiban.

Egy egész héten áll előttünk a lehetőség, hogy jóval olcsóbban szerezzük be legújabb kedvenceinket vagy, hogy egy mozijegy áráért húzzuk be azokat a korábbi klasszikusokat, amik eddig elkerülték a gyűjteményünket. Nézzük pár igazán jó, kihagyhatatlan vételt.

Gears 5 - 34,99 

Bár a Gears of War elnevezést maga mögött hagyta a széria, a Gears 5 még így pörgősebb, kidolgozottabb, izgalmasabb élményt nyújt mint elődje. A szeptember elején megjelent játékot most 34,99 euróért húzhatják be a régi nagy GoW veteránok és az új Gears rajongók is.

Resident Evil 2 Remake - 19,79 

A régi és az új játékok szívét is bearanyozta a Capcom azzal, hogy ennyire minőségi felújítást kapott az eredetileg 1998-ban megjelent RE2. Mind a rajongók, mind a kritikusok tetszését elnyerte a játék, arról nem is beszélve, hogy ezzel gyakorlatilag a Capcom kimászott abból a sírból, amibe az utóbbi években zuhant bele. A játékról készült tesztünket IDE kattintva olvashatjátok.

Doom (2016) - 5,99 

Mostanában azért hagy némi kívánni valót maga után a Bethesda, a 2016-os Doom minden szempontból remek játék volt. Úgy tudott új életet lehelni a klasszikus szériába, hogy közben kellően sok újítást is bevezetett. Hamarosan érkezik a folytatás is, ám előtte mindenképpen érdemes pótolni az előző részt, feltéve ha eddig valamilyen érthetetlen okból kifolyólag kihagytad a 2016-os Doom játékot.

Persze emellett a három remek ajánlat mellett rengeteg játék van leárazva, FarCry, Batman, BioShock, BioShock, Rage 2, Dark Souls, Tomb Raider, Mortal Kombat 11, csak, hogy néhányat említsek a legnagyobbak közül. ITT érdemes keresgélnetek a kedvenceiteket, ha pedig már a Steamen vagytok, akkor ne felejtsétek el leadni szavazataitokat a Steam Díjak különböző kategóriájában.

  • "Az év játéka" díj
  • "Az év VR játéka" díj
  • "Szeretettel készült" díj
  • "Barátokkal jobb" díj
  • "A leginnovatívabb játékmenet" díj
  • "kiemelkedően történetgazdag játék" díj
  • "A legjobb játék, amiben béna vagy" díj
  • "Kiemelkedő látványstílus" díj

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!