Kiszivárgott WoTmorzsák - Decemberben Renegade maratonra készülhetünk!

Kiszivárgott WoTmorzsák - Decemberben Renegade maratonra készülhetünk!

Az egyik legnagyobb orosz WoT hírportál jött rá a lehetséges maratoni harckocsi kilétére a mai micropatch fájlait böngészgetve.

Az egyik legnagyobb orosz hírportál, a WoT Express közölte le a decemberi Renegade maraton hírét, amit arra alapoznak, hogy az egység a mai napon egy micropatch formájában bekerült a játék fájlai közé. A maratonról egyelőre csak annyit tudni, hogy az egységhez egy Dead or Alive álcastílust is készítettek, továbbá az esemény várhatóan még a héten elindul.

Mivel egy orosz hírportál közölte le az esemény hírét, ezért egyelőre mindenkinek azt tanácsolnánk, hogy fenntartásokkal kezelje a hírt, ugyanis közel sem biztos, hogy az európai szerveren is elindul ez a maraton, -ha az oroszon egyáltalán tényleg kezdetét veszi. Ugyanakkor az is biztos, hogy eddig a WoT Express hasonlóban még nem tévedett.

Dead or Alive álcastílus


A képre kattintva megnyílik galériánk, ahol továbbá szögekből is megtekintheted a tank új stílusát.

A tankról azt kell tudni, hogy az amerikai nemzethez került besorolásra, és egy valódi nehéz tank játékstílusát vehetjük fel vele, vagyis nyugodtan tekinthetünk rá mini T110E5-ként. Alaplőszerrel 226 milliméter páncélt üt át, ezzel 360 körül szakít ellenfelei HP-jából 8,5 másodpercenként, sőt végsebességét tekintve akár a 45 km/h-t is elérheti.

Ti örülnétek annak, ha a következő ingyen megszerezhető prémium tank a Renegade lenne?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.