Visszatérhet a svéd legenda! - GeT_RiGhT lehet a Dignitas utolsó kiszemeltje

Visszatérhet a svéd legenda! - GeT_RiGhT lehet a Dignitas utolsó kiszemeltje

Kész is az új Dignitas, már csak az a kérdés, hogy vajon megvalósul-e?

Pár napja mi is beszámoltunk nektek arról, hogy a Dignitas újra a profi CS:GO felé venné az irányt. Ráadásul egy elég ütős, többnyire svéd felállást szeretnének összehozni, de akkor még nem szóltak a hírek az esetéleges csapat ötödik játékosáról.

A szivárogtató források szerint hallzerk szerződése már kész van, mellé pedig friberg, Xizt és f0rest a kiszemelt játékosok. A legfrissebb hírek pedig már a csapat ötödik játékosáról szólnak, aki nem más, mint GeT_RiGhT. A svéd legenda gyakorlatilag együtt nőtt fel a profi CS:GO-val, a játék egyik legikonikusabb alakja.

Idén szeptember végén azonban elhagyta otthonát, szögre akasztotta az egeret és ma már nem aktív tagja a NiP csapatának. Ott és akkor, azt mondta, hogy ez még nem a vég, láthatjuk majd őt még játszani a jövőben, sőt, Major színpadon is állni fog még. 

GeT_RiGhT Budapesten, a V4FSF színpadán (forrás: hltv.org)

Úgy néz ki, hogy az új kezdet ideje eljött, legalábbis ezt állítják a csapathoz közeli források. Mindenképpen érdekes felállás lenne, nem csak a nevek, de a közösen elért eredményeik miatt is. A friberg-f0rest-Get_RiGhT-Xizt négyes 2014-ben Majort nyert, óriási rekordot tartott fenn a többiek előtt, sokak szerint a valaha volt legjobb svéd csapatot alkották őt.

Mindez most újra megvalósulhat, ha tényleg jön az új Dignitas. Az e-sport és a CS:GO szerelmeseként őszintén remélem, hogy hamarosan már a legnagyobb versenyeken szurkolhatunk majd a Dignitasnak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!