Major győztes trióval térne vissza a CS:GO-hoz a Dignitas

Major győztes trióval térne vissza a CS:GO-hoz a Dignitas

Megbomolhat a NiP felállása is, ha a Dignitas valóban a visszatérést tervezi.

A hazai CS:GO közösség zöme tegnap a GAMERZONE és a Shelby Corporation ltd. meccsére figyelt, a K&H MNEB Warmup Kupa döntőjében. Az biztos, hogy rég láttuk ilyen izgalmas magyar meccset, ám közben zajlott az élet a nemzetközi vizeken is.

Dosia és mou esetleges visszatéréséről már beszámoltunk nektek, viszont nem ők az egyetlenek, akik újra belevágnának a profi CS:GO-ba. A Dignitas mindig egy 'kinevelő csapat' volt, bármennyire is csúnyán hangzik ez. Folyamatos, nagy sikereket nem tudtak elérni, de számos olyan játékos megfordult náluk, akik aztán a Dignitasnál szerzett tapasztalatok után a világ legjobbjai közé került. Dignitas színekben játszott például a dupreeh, Xyp9x, device trió is.
Legutóbb amerikai felállással láthattuk a csapatot, de az sem tartott sokáig, tavaly októberben pedig megszűntek. A csapathoz közeli források szerint most közel van a visszatérés, ráadásul nem is kis nevek szerepelnek a Dignitas kiszemeltjei között.

A hírek szerint a norvég mesterlövészt, Håkon 'hallzerk' Fjærlih-t már meg is szerezték mellé pedig egy legendás svéd triót szeretnének leigazolni, friberg, Xizt és f0rest személyében. Ők hárman már abban a NiP-ben is együtt játszottak, ami többek között megnyerte a 2014-es ESL One: Köln Majort is.
Őket megszerezni viszont nem lesz könnyű. Fribeg az egyedüli, aki szabadon igazolható jelenleg, Xiztnek a fnatic-kal, míg f0restnek a NiP-pel van szerződése. Az ötödik játékosról pedig még nincsenek pletykák sem, de a három svéd legenda köré egy nagyszerű csapatot lehetne építeni, amivel a Dignitas újra fellőhetné magát a CS:GO nagytérképére. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!