Négy magyar versenyzővel rajtol a Dreamhack Winter Solo versenye!

Négy magyar versenyzővel rajtol a Dreamhack Winter Solo versenye!

Négy magyar versenyző vesz részt a három napon át tartó versenyen.

November 29-én útjára indul a Dreamhack Winter Fortnite solo versenye, ami egészen december elsejéig tart majd. A 250 ezer dolláros összdíjazással rendelkező tornát szokás szerint Jönköpingben rendezik és ezúttal négy magyar játékost is láthatunk versenyezni. Sweet, SabyG, Vegeta és Zackey próbál minél jobb helyet elérni a versenyen, hisz már a döntő legjobb 50 játékos is ezer vagy több, mint ezer dollárral gazdagodik. Nézzük is meg viszont, hogy miként működik pontosan a verseny és a kvalifikáció.

Első fázis:

Az első fázisba bárki jelentkezhet az összesen három selejtezőre, ezek az úgy nevezett piros, kék és sárga "heatek" ezekből mindig a legjobb 200 játékos jut tovább a második, már komolyabb selejtezőre.

A piros és kék heatet pénteken játsszák le, míg a sárga szombatra csúszik. A játékosok mindegyikre jelentkezhetnek, ha nem sikerült a továbbjutás.

A játékosok összesen 10 meccset játszhatnak, a legjobb 200 pedig továbbjut a következő fázisba. A továbbjutott játékosok természetesen nem jelentkezhetnek a következő selejtezőre.

Második fázis:

A második fázisból már csak 100-an jutnak tovább. Ebben a zárt kvaliban ugyanúgy 10 meccset játszhatnak a versenyzők.

Harmadik fázis: A döntő

A 100 játékos összesen 8 meccsen küzd meg egymással, akik ide bejutottak már garantált pénznyereménnyel távoznak.Minden gyilkosságért 5 pont jár, míg a helyezések a következő pontokat adják:A verseny egészét a Dreamhack hivatalos Twitch oldalán követhetitek, de a játékosuk maguk is streamelhetnek a hangárból, így Sweetet, SabyG-t és Zackeyt is követhetitek a verseny során, ha fellövik a streamet.

Az iPon THR Facebook oldalra felkerült fotókat látva igazi LAN hangulat van ismét Jönkopingban, reméljük sweet kicsit boldogabban hagyja majd el a hangárt, mint a képen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!